Zlín – Taborsko: nicio pierdere pentru Taborsko

RObookmaker
iulie 25, 2024
17 Vizualizări

Sfatul nostru: Zlín – Taborsko: nicio pierdere pentru Taborsko

26.07.2024 18:00

Runda a doua a ligii secunde se va disputa vineri, în avanpremieră, la Letná din Zlín, unde va primi vizita echipei Tábor.

Înainte de începerea sezonului, Zdeněk Grygera, vicepreședintele Chevaliers, a anunțat obiectivul unei reveniri imediate în primul eșalon, dar evenimentele din vară din club nu au corespuns cu acest lucru. Mulți dintre oamenii de bază ai echipei au părăsit echipa, în timp ce doar patru agenți liberi care nu au jucat în sezonul precedent (Buchvaldek, Brandner, Poznar) au sosit. Echipa slăbită a fost bucuroasă că a obținut o remiză fără goluri în meciul de deschidere de la Lišnia, salvată de două ori de structura porții.

Pe lângă cele două puncte, antrenorul Bronislav Červenka a pierdut doi jucători din banda dreaptă, care oricum nu au funcționat. Buchvaldek s-a accidentat, Reiter a primit un cartonaș roșu, Vukadinovic (gleznă) a ieșit înainte de meci, în timp ce Čelůstka s-a îndreptat spre Vyškov. Prin urmare, clubul l-a adus în grabă pe odrasla sa Kopecny. Pentru a înrăutăți lucrurile pentru Zlín, gazonul proaspăt semănat de club a putrezit și au fost nevoiți să planteze unul nou, care nu a avut timp să prindă rădăcini.

Tábor a gestionat începutul de sezon mai bine decât sighetenii, învingând acasă cu 3:1 echipa B a Slavia. După barajul din primăvară, cei din Boemia de Sud țintesc din nou sus, echipa este stabilă, există automatisme în jocul lor, jucătorii au o încredere sănătoasă în ei înșiși și nu se tem de fosta ligă Zlín, care a câștigat un singur meci acasă în primăvară.

Pe ce să pariezi:

Shockers nu sunt buni și nu va fi o surpriză dacă Tabor ia cel puțin un punct din Moravia de Est.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker