Urcușuri și coborâșuri


 • Selecție largă și variată de pariuri sportive și jocuri de cazino
 • Ratele competitive și limitele ridicate ale ratelor
 • Bonusuri și promoții atractive pentru jucătorii noi și cei obișnuiți
 • Metode de plată rapide și sigure, inclusiv criptomonede
 • Serviciu clienți profesionist și multilingv
 • Licență din Curacao
 • Fără transmisie în direct
 • Cerințe ridicate privind rulajul bonusurilor
 • Unele jocuri de cazino nu sunt disponibile în anumite țări
 • Politica de rambursare și de anulare neclară
3/5
Bonus de bun venit €100
Înregistrare

Prezentare generală


 • Site web:
  www.betwinner.com
 • Regiunea țintă:
  Internațional
 • Opțiuni de plată:
  Bitcoin, Jeton, MasterCard, Neteller, paysafecard, Skrill, Visa...
 • Proprietar:
  Prevailer B.V.

Betwinner

Betwinner este o casă de pariuri modernă și dinamică, care oferă o gamă largă de pariuri sportive și jocuri de cazino. Fondată în 2018, Betwinner a câștigat rapid popularitate și încredere din partea jucătorilor din întreaga lume.

În această recenzie, aruncăm o privire mai atentă la avantajele și dezavantajele sale și dacă este o alegere demnă pentru orice pasionat de jocuri de noroc online.

Oferta și cotele sportive

Betwinner-sport-300x132 (1)Betwinner iese în evidență față de concurență prin oferta sa bogată și variată de sporturi. Site-ul casei de pariuri prezintă peste 40 de sporturi pe care se poate paria, inclusiv fotbal, tenis, baschet, cricket, sporturi electronice și multe altele.

Cu toate acestea, Betwinner nu se limitează la cele mai populare sporturi, ci oferă pariuri și pe sporturi mai puțin cunoscute sau exotice, cum ar fi șahul, cursele de câini, loteriile și politica.

Betwinner nu oferă doar o selecție largă de sporturi, ci și o acoperire profundă a evenimentelor individuale. Pentru fiecare meci, putem găsi sute de piețe pe care să pariem, inclusiv pariuri înainte de meci și în direct, pariuri speciale, pariuri combinate și pariuri de sistem. Betwinner oferă, de asemenea, o opțiune de cash out, care ne permite să închidem un pariu înainte de finalul meciului și să ne asigurăm o parte din câștiguri sau să limităm pierderile.

În ceea ce privește calitatea cotelor, nici Betwinner nu dezamăgește. Casa de pariuri oferă cote competitive, în special la fotbal, atât pe câștigătorul meciului, cât și pe piețele asiatice. Procentul mediu de returnare pentru jucători este de aproximativ 97%, ceea ce este mult mai mare decât multe alte case de pariuri. Betwinner permite, de asemenea, pariuri pe mize mari, ceea ce poate fi atractiv pentru jucătorii cu bugete mari.

Cazinou online și jocuri live

Betwinner-casino-300x132Betwinner nu uită nici de fanii jocurilor de cazino. Secțiunea de cazinou online oferă o selecție uriașă de sloturi, jocuri de masă, jocuri cu jackpot și multe altele. Betwinner lucrează cu peste 60 de furnizori de software renumiți, precum NetEnt, Microgaming, Play’n GO, Pragmatic Play și mulți alții.

Așadar, ne putem baza pe jocuri de înaltă calitate, teme interesante, grafică atractivă și câștiguri mari. Betwinner oferă, de asemenea, o gamă largă de jocuri live, unde putem simți atmosfera unui cazinou real. Putem juca jocuri clasice precum blackjack, ruletă, baccarat, craps sau diverse variante de poker.

De asemenea, ne putem încerca norocul la jocuri unice, cum ar fi bingo, keno, loterii sau jocuri TV bazate pe evenimente live. Toate jocurile live sunt conduse de dealeri profesioniști cu care putem comunica prin chat.

Bonusuri și promoții

Betwinner dorește să atragă și să păstreze jucătorii prin oferirea de bonusuri și promoții atractive. Pentru început, orice jucător nou poate beneficia de un bonus de bun venit, care constă în dublarea primei depuneri până la 100 de euro.

Pentru a primi bonusul, trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul casei de pariuri, să faci o depunere și să accepți oferta de bonus. Bonusul trebuie pariat de cinci ori pe pariuri de tip acumulator cu cel puțin trei evenimente, fiecare cu o cotă de cel puțin 1,40. Betwinner nu uită nici de jucătorii obișnuiți, oferindu-le multe alte promoții. Unele dintre acestea includ:

 • Bonus Loser Series – dacă pierzi de 20 de ori la rând, vei primi un bonus între 100 și 500 de euro, în funcție de miză.
 • Acumulatorul zilei – în fiecare zi, Betwinner selectează mai multe pariuri de tip acumulator de la cele mai populare evenimente. Dacă câștigați unul dintre acestea, veți primi o creștere de 10% a cotelor.
 • Pariul de încredere – dacă nu aveți fonduri suficiente în cont, puteți plasa un pariu deîncredere care vă va permite să pariați pe evenimentul selectat. Dacă veți câștiga, veți primi atât câștigul, cât și suma pariată.
 • Miercuri – dublați-vă depozitul – dacă depuneți miercuri, veți primi un bonus de 100% până la 100 €. Pentru a profita de această ofertă, trebuie să participați la promoția Lucky Friday și să pariați bonusul.
 • LuckyFriday – dacă faci o depunere vineri, vei primi un bonus de 100% până la 100 €. Bonusul trebuie pariat de 3 ori pe pariuri de tip acumulator cu cel puțin trei evenimente, fiecare cu o cotă de cel puțin 1.40.

Betwinner oferă și un program de loialitate prin care se colectează puncte pentru fiecare pariu sau joc jucat în cazinou. Aceste puncte pot fi apoi schimbate pentru pariuri gratuite, rotiri gratuite, bonusuri în bani sau premii la ușă în magazinul Betwinner.

Metode de plată și servicii pentru clienți

Betwinner acceptă o serie de metode de plată, inclusiv carduri de credit și de debit, portofele electronice, criptomonede, transferuri bancare și multe altele. Suma minimă de depunere este de 1 €, iar suma minimă de retragere este de 1,5 €.

Betwinner-pay-300x132

Betwinner nu percepe comisioane de tranzacție, iar timpii de procesare sunt de obicei foarte rapizi. În funcție de metoda de plată, ne putem primi fondurile în câteva minute sau ore. În cazul în care avem întrebări sau probleme, putem contacta serviciul clienți al Betwinner, care este disponibil 24/7.

Putem face acest lucru prin chat live, e-mail sau telefon. Serviciul clienți este prietenos, bine informat și de ajutor, și suportă mai multe limbi. De asemenea, putem folosi secțiunea Întrebări frecvente, care oferă răspunsuri la întrebările frecvente.

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Betwinner

Pentru a rezuma analiza noastră, iată care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale casei de pariuri Betwinner.

Avantaje:

 • Selecție largă și variată de pariuri sportive și jocuri de cazino. Betwinner oferă peste 40 de sporturi pe care se poate paria, incluzând nu doar cele mai populare sporturi, ci și sporturi mai puțin cunoscute sau exotice. Pentru fiecare meci găsim sute de piețe pe care putem paria, inclusiv pariuri înainte de meci și în direct, pariuri speciale, pariuri combinate și pariuri de sistem. În secțiunea de cazinou online putem găsi o selecție uriașă de sloturi, jocuri de masă, jocuri cu jackpot și multe altele, de la peste 60 de furnizori de software de renume. În secțiunea de jocuri live, putem juca jocuri clasice precum blackjack, ruletă, baccarat, craps sau diverse variante de poker, precum și jocuri unice, cum ar fi bingo, keno, loterii sau jocuri TV bazate pe evenimente live.
 • Cote competitive și limite mari de miză. Betwinner oferă cote competitive, în special la fotbal, atât pe câștigătorul meciului, cât și pe piețele asiatice. Procentul mediu de returnare pentru jucători este de aproximativ 97%, ceea ce este mult mai mare decât multe alte case de pariuri. Betwinner permite, de asemenea, pariuri cu mize mari, ceea ce poate fi atractiv pentru jucătorii cu bugete mari. De asemenea, casa de pariuri nu restricționează jucătorii care obțin câștiguri mari sau care pariază frecvent.
 • Bonusuri și promoții atractive pentru jucătorii noi și cei obișnuiți. Betwinner dorește să atragă și să păstreze jucătorii prin oferirea de bonusuri și promoții atractive. Pentru început, orice jucător nou poate beneficia de un bonus de bun venit, care constă în dublarea primului depozit până la 100 de euro. Betwinner nu uită nici de jucătorii obișnuiți, oferindu-le multe alte promoții, cum ar fi un bonus pentru seriile pierdute, un acumulator al zilei, un pariu de încredere, miercuri – dublarea depozitului, vinerea norocoasă și multe altele. Betwinner oferă, de asemenea, un program de loialitate prin care colectezi puncte pentru fiecare pariu sau joc jucat la cazinou, care pot fi apoi răscumpărate pentru pariuri gratuite, rotiri gratuite, bonusuri în bani sau premii la ușă în magazinul Betwinner.
 • Metode de plată rapide și sigure, inclusiv criptomonede. Betwinner acceptă o gamă largă de metode de plată, inclusiv carduri de credit și de debit, portofele electronice, criptomonede, transferuri bancare și multe altele. Suma minimă de depunere este de 1 €, iar suma minimă de retragere este de 1,5 €. Betwinner nu percepe comisioane de tranzacție, iar timpii de procesare sunt de obicei foarte rapizi. În funcție de metoda de plată, ne putem primi fondurile în câteva minute sau ore. Betwinner este, de asemenea, una dintre puținele case de pariuri care acceptă criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și altele, ceea ce poate fi benefic pentru jucătorii care apreciază anonimatul și costurile reduse de tranzacționare.
 • Serviciu clienți profesionist și multilingv. În cazul în care avem întrebări sau probleme, putem contacta serviciul de asistență pentru clienți al Betwinner, care este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, și putem face acest lucru prin chat live, e-mail sau telefon. Serviciul clienți este prietenos, bine informat și util și suportă mai multe limbi. De asemenea, putem folosi secțiunea FAQ, care oferă răspunsuri la întrebările frecvente.

Dezavantaje:

 • Licență din Curacao. Betwinner deține o licență emisă de guvernul din Curacao, care este una dintre cele mai comune licențe din industria jocurilor de noroc online. Această licență înseamnă că casa de pariuri trebuie să respecte anumite standarde de integritate, securitate și jocuri de noroc responsabile. Cu toate acestea, această licență nu este la fel de prestigioasă și de fiabilă precum licențele emise de alte organisme de reglementare, cum ar fi Malta Gaming Authority, UK Gambling Commission sau Gibraltar Gambling Commissioner. Licența din Curacao nu oferă jucătorilor aceeași protecție juridică și financiară ca și licențele din alte jurisdicții. De asemenea, această licență poate restricționa accesul la casa de pariuri în anumite țări în care jocurile de noroc online sunt ilegale sau restricționate.
 • Nu există streaming live. Betwinner oferă o gamă largă de pariuri live pe care putem paria în timpul meciului. Cu toate acestea, casa de pariuri nu oferă streaming live, care ne-ar permite să urmărim evenimentele sportive selectate pe computerul sau pe dispozitivul nostru mobil. Transmisiunea live este foarte populară și dorită de mulți pariori, deoarece sporește entuziasmul și permite o mai bună analiză a meciului. Lipsa streamingului live este, prin urmare, un anumit dezavantaj pentru casa de pariuri Betwinner, care poate descuraja unii jucători.
 • Cerințele ridicate privind rulajul bonusurilor. Betwinner oferă bonusuri și promoții atractive pentru jucătorii noi și cei obișnuiți, care le permit acestora să își mărească bankroll-ul și șansele de câștig. Cu toate acestea, aceste bonusuri vin cu anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru a le putea retrage. Aceste condiții se referă în principal la cerința de rulaj a bonusului, adică numărul de pariuri care trebuie plasate pentru a debloca bonusul. Cerințele privind cifra de afaceri a bonusului la Betwinner sunt destul de ridicate, mai ales în comparație cu alte case de pariuri. De exemplu, bonusul de bun venit trebuie pariat de cinci ori pe pariuri de tip acumulator cu cel puțin trei evenimente, fiecare cu cote de cel puțin 1,40. Aceste cerințe pot fi dificil de îndeplinit, în special pentru începători sau pentru jucătorii precauți.
 • Unele jocuri de cazino nu sunt disponibile în unele țări. Betwinner oferă o gamă largă de jocuri de cazino, inclusiv sloturi, jocuri de masă, jocuri cu jackpot și multe altele. Casa de pariuri lucrează cu peste 60 de furnizori de software de renume, cum ar fi NetEnt, Microgaming, Play’n GO, Pragmatic Play și mulți alții. Cu toate acestea, unele jocuri de cazino nu sunt disponibile în unele țări din cauza unor restricții legale sau contractuale. Acest lucru înseamnă că unii jucători ar putea să nu aibă acces la toate jocurile pe care le oferă Betwinner, ceea ce poate fi dezamăgitor sau frustrant pentru ei.
 • Politica de rambursare și anulare neclară. Betwinner oferă o opțiune de retragere, care ne permite să închidem un pariu înainte de finalul meciului și să ne asigurăm o parte din câștiguri sau să limităm pierderile. Cu toate acestea, casa de pariuri nu garantează că această opțiune va fi întotdeauna disponibilă, iar disponibilitatea ei depinde de o serie de factori, cum ar fi starea meciului, cotele, piața, miza și altele. Betwinner își rezervă, de asemenea, dreptul de a anula sau de a modifica pariurile dacă consideră că a existat o eroare, fraudă, manipulare sau altă încălcare a termenilor și condițiilor. Casa de pariuri nu oferă criterii sau proceduri clare pentru rambursări și anulări, ceea ce poate dezavantaja jucătorii care se pot simți dezavantajați sau înșelați.

Licență și securitate

Betwinner deține o licență emisă de guvernul din Curacao, care este una dintre cele mai comune licențe din industria jocurilor de noroc online. Această licență înseamnă că casa de pariuri trebuie să respecte anumite standarde de integritate, securitate și jocuri de noroc responsabile.

Betwinner este, de asemenea, supusă unor audituri și teste periodice efectuate de organizații independente, cum ar fi eCOGRA, care verifică corectitudinea generatorilor de numere aleatorii, a sistemelor de plată și a altor aspecte.

Betwinner asigură, de asemenea, securitatea datelor personale și financiare ale jucătorilor săi prin utilizarea tehnologiilor avansate de criptare SSL și de protecție prin firewall. Casa de pariuri nu împărtășește nicio informație personală sau financiară cu terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege sau de autoritățile de reglementare.

Betwinner își protejează, de asemenea, jucătorii de dependența de jocurile de noroc, oferindu-le diverse instrumente și opțiuni, cum ar fi autoexcluderea, limite de depunere, autotestare și asistență din partea organizațiilor profesionale.

Versiunea mobilă și aplicația

Betwinner nu uită nici de jucătorii cărora le place să parieze și să joace jocuri de cazino folosind smartphone-urile sau tabletele lor. Casa de pariuri oferă două opțiuni pentru accesarea ofertei sale mobile: o versiune mobilă a site-ului și o aplicație dedicată. Versiunea mobilă a site-ului este optimizată pentru ecrane mai mici și se încarcă rapid.

Aceasta oferă aceleași oferte sportive și de cazinou ca și versiunea desktop, precum și toate caracteristicile și opțiunile, cum ar fi înregistrarea, conectarea, plățile, bonusurile, serviciul clienți și multe altele. Aplicația dedicată este disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS. Aplicația este ușor de descărcat și instalat și oferă o funcționare lină și stabilă.

De asemenea, aplicația oferă aceleași oferte de sport și cazinou ca și versiunea mobilă a site-ului, precum și câteva funcții suplimentare, cum ar fi notificările push, scanerul de coduri QR, streaming live și multe altele. De asemenea, aplicația este sigură și protejează datele utilizatorilor.

FAQ – întrebări și răspunsuri frecvente

Pentru a încheia analiza noastră, iată câteva întrebări și răspunsuri frecvente despre casa de pariuri Betwinner.

 

 • Este Betwinner legal și sigur?

  Da, Betwinner este legal și sigur. Casa de pariuri deține o licență emisă de guvernul din Curacao, care este una dintre cele mai comune licențe din industria jocurilor de noroc online. Casa de pariuri folosește, de asemenea, tehnologii avansate de criptare și securitate pentru a proteja datele și fondurile jucătorilor săi.

 • Cum pot să mă înregistrez și să fac prima depunere la Betwinner?

  Înregistrarea la Betwinner este foarte simplă și rapidă. Vă puteți înregistra cu numărul de telefon, adresa de e-mail, contul de social media sau cu un singur click. Odată înregistrat, poți face prima depunere folosind una dintre multele metode de plată pe care Betwinner le acceptă. Suma minimă de depunere este de 1 €.

 • Cum pot obține un bonus de bun venit la Betwinner?

  Pentru a primi bonusul de bun venit la Betwinner, trebuie să vă înregistrați pe site-ul casei de pariuri, să faceți prima depunere și să acceptați oferta de bonus. Bonusul de bun venit constă în dublarea primului depozit până la 100 EUR. Bonusul trebuie pariat de cinci ori pe pariuri de tip acumulator cu cel puțin trei evenimente, fiecare cu o cotă de cel puțin 1,40.

 • Cum îmi pot retrage câștigurile de la Betwinner?

  Pentru a vă retrage câștigurile de la Betwinner, trebuie să vă autentificați în contul dvs., să accesați secțiunea „Retragere”, să selectați metoda de retragere și să introduceți suma pe care doriți să o retrageți. Suma minimă de retragere este de 1,5 EUR. Betwinner nu percepe niciun comision pentru retrageri, iar timpii de procesare sunt de obicei foarte rapizi.

 • Cum pot contacta serviciul clienți Betwinner?

  Dacă aveți întrebări sau probleme, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți al Betwinner, care este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, și puteți face acest lucru prin chat live, e-mail sau telefon. Serviciul de asistență pentru clienți este prietenos, bine informat și de ajutor, și suportă mai multe limbi. De asemenea, puteți utiliza secțiunea Întrebări frecvente, care oferă răspunsuri la întrebările frecvente.

 


Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner