Žižkov – Zbrojovka Brno: câștigător Žižkov

RObookmaker
octombrie 19, 2024
12 Vizualizări

Sfatul nostru: Žižkov – Zbrojovka Brno: câștigător Žižkov

20.10.2024 10:15

Zbrojovka are un nou proprietar. Icoanele Pavel Zavadil și Jan Polák s-au alăturat clubului, iar fostul jucător al echipei naționale Martin Jiránek a preluat funcția de director sportiv. Ceea ce este important, însă, este că rezultatele celebrului brand de fotbal rămân lamentabile.

În loc să lupte pentru proclamata promovare, Brno este împovărat de grijile salvării, după pre-meciurile de vineri a coborât pe penultimul loc de retrogradare. Pe echipă apasă pătura psihologică, care a devenit și mai grea după ultimul meci de pe teren propriu cu Vlasim, în care Zbrojovka nu a reușit să țină un avantaj de 2-0 și a marcat de două ori în ultimele zece minute. Actuala serie fără victorie a ajuns la șase meciuri, iar Brno va încerca să o întrerupă duminică dimineață, sub televizor.

Spre deosebire de vizitatori, Zizkov are o stare de spirit bună, adunând puncte în mod regulat, iar ultima dată au înfruntat Chrudim, care era lider în campionat la momentul meciului. Viktoria s-a impus cu un zdrobitor 5-1 în estul Boemiei și a întrerupt seria de nouă meciuri fără înfrângere a adversarilor săi. Echipa se poate baza pe cel mai bun marcator al competiției, Tomas Necid, care a înscris de nouă ori.

Brno, pe de altă parte, este fără dinți în cele din urmă, se luptă pentru fiecare gol și nu au nici măcar o medie de un gol pe meci. Žižkov a marcat o dată și ar trebui să fie capabil să înscrie la fel de multe goluri acasă împotriva unei apărări scurgătoare și defectuoase de la Zbrojovka.

Pe ce să pariezi:

Vizitatorii sunt într-o criză profundă și nu își vor reveni din ea nici măcar la Zizkov. Viktoria a câștigat ambele meciuri din sezonul trecut, iar Brno era într-o formă mai bună decât acum.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker