Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: fiecare echipă înscrie/UN

RObookmaker
martie 29, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: fiecare echipă va înscrie/UN

29.03.2024 18:00

Se fierbe pe sârbă. Vânzarea anunțată a clubului este în așteptare, detestatul proprietar Bartoněk se confruntă cu furia fanilor, în timpul ultimului meci de acasă cu Tabor (0:0), în loc să aplaude împotriva lui, securitatea și poliția au intrat în acțiune. Atmosfera este stârnită de rezultatele mizerabile ale lui Zbrojovka, care a adunat doar două puncte în primăvară și după ultima înfrângere la Chrudim (1:3) a rămas deja la patru puncte de un loc de baraj. Antrenorul Polách, care antrenează de numai șase meciuri, este în pericol. El va sta oricum pe bancă împotriva echipei B a Spartei, dar un nou eșec i-ar putea rupe gâtul.

Rezerva Letenské este imprevizibilă, a început primăvara cu un canon acasă cu Prostějov (4:0), apoi a câștigat la Chrudim cu 2:0, dar înainte de pauza națională a pierdut surprinzător cu 1:2 acasă cu Varnsdorf, ultima echipă din F:NL la acea vreme. Echipa este de obicei fără întăriri importante din prima ligă, deși Ševčík, care s-a transferat în vară de la Brno la Sparta, a început nouă meciuri, dar nu a ajuns în echipa lui Priske.

Pe ce să pariezi:

Zbrojovka are nevoie disperată de victorie, iar în toamnă a reușit să facă acest lucru la Praga datorită a două goluri de 2-1 în final. Sparta a jucat cu îndrăzneală și cu destul succes în deplasare (4-2-4, 14:13), așa că ambele goluri ar putea cădea.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker