Winnipeg- Edmonton: 2

RObookmaker
martie 26, 2024
19 Vizualizări

Alegerea noastră: Winnipeg- Edmonton: 2

26.3.2024

De la victoria cu Rangers, Winnipeg și-a pierdut complet structura de joc. Nu a avut-o împotriva celor de la Islanders, nu a avut-o împotriva celor de la Devils și nu a avut-o nici împotriva celor de la Washington data trecută. Este discutabil dacă accidentarea lui Gabriel Vilardi se află în spatele acestui lucru, dar în acest moment Jets merge pe apă. Poate că o vor vedea împotriva lui Edmonton, o altă echipă care a avut un meci liber acum. Oilers a pierdut atât la Toronto, cât și la Ottawa în weekend, deși au fost în mod clar mai buni în ambele meciuri, dar s-au lovit de o mare asistență a portarilor.

Meciul din această seară va fi crucial pentru Jets. Ei au fost fără dinți în ambele direcții în ultimele patru. Ei au avut o medie de 27:35 lovituri pe poartă (Edmonton o are înapoi la 37:25). Ei au doar un procent de 43% de aruncări periculoase și 46% de goluri așteptate. Asta este disperat de scăzut. Ei au oportunități tragice de shorthanded și de joc de putere. Ei au o mulțime de oale pe sobă și unul întotdeauna se revarsă. Ei se pot sprijini pe portarul lor fantastic Connor Hellebuyck, dar trebuie să recupereze alte lucruri.

Cu siguranță vor începe cu apărarea astăzi, dar Oilers vor fi flămânzi și vor adăuga gaz după două înfrângeri, mai ales că au depășit atât Toronto cât și Ottawa.

Pe ce să pariezi:

Așteptați-vă la o prestație îmbunătățită din partea lui Winnipeg pe partea din spate, dar nu va fi de ajuns împotriva puternicei Oilers din punct de vedere ofensiv.

. Încredere: 6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker