Wimbledon M – locul general: Alcaraz C.

RObookmaker
iunie 27, 2024
15 Vizualizări

Alegerea noastră: Wimbledon M – În general.

01.07.2024 13:10

Wimbledon 2024 fără Djokovic și Nadal

Ediția din acest an a Wimbledon-ului va fi probabil marcată de absența Novak Djokovic. Legenda tenisului mondial sârb s-a accidentat la Roland Garros și a trebuit să fie operat. Septuplul câștigător va fi oricum regretat de fani, în timp ce posibilitatea unui campionat general a crescut pentru alții.

O strategie similară cu cea a lui Djoker a fost adoptată de spanioll Rafael Nadal (este dornic de o medalie olimpică), astfel că publicul londonez nu va vedea probabil niciunul dintre cei doi legendari pentru prima dată în ultimii ani. Dublul campion are și probleme de sănătate Andy Murray, care s-a retras de la turneul de la Queens Club din Londra, hegemonii ultimilor ani la Londra vor lipsi mult anul acesta, chiar dacă Djokovic și Murray speră până în ultimul moment.

Tenisul numărul unu păcătuiește la Wimbledon

Acest lucru deschide spațiu pentru o generație emergentă de jucători care preiau încet-încet frâiele tenisului mondial. Poziția numărul unu în clasament este deținută în prezent de Jannick Sinner. Tenismenul italian este un jucător extrem de versatil, dar, la urma urmei, până anul trecut nu a obținut niciun succes major pe iarbă, iar anul acesta s-ar putea să se lupte și cu specialiștii. Acest lucru s-a văzut, de exemplu, la Halle, unde s-a chinuit cu Tallon Griekspoor și a jucat șapte tie-break-uri în tot turneul.

Tenis numărul unu Păcală la Wimbledon Alcaraz – cel mai mare favorit la Wimbledon

Cel mai mare favorit la titlul general conform cote este un alt super-talent, Carlos Alcarazcampionul en-titre al triumfului de anul trecut. Tânărul spaniol este în mare formă în acest an, lucru pe care l-a confirmat acum câteva săptămâni, când a reușit să câștige Rolland Garos la Paris. Alcaraz se descurcă foarte bine din punct de vedere fizic și al loviturilor, se maturizează și din punct de vedere mental pe măsură ce înaintează în vârstă și este un jucător extrem de dur din punct de vedere mental pentru vârsta sa.

Are Berretinni o șansă la Londra?

Matteo Berrettini este un alt nume de luat în seamă în acest an. Puternicul tenisman italian joacă întotdeauna foarte bine pe iarbă, iar în acest an a demonstrat deja acest lucru prin apariția sa în finala de la Stuttgart, Germania. În plus, Berrettini are un mare apetit pentru joc, a început sezonul abia în martie din cauza unei accidentări, așa că nu este atât de uzat ca alții din circuit. El a fost deja în finala Wimbledon în 2021, astfel încât eticheta de „dark horse” al turneului este absolut justificată.

40 de meciuri câștigate pe iarbă de un stâlp al circuitului de tenis Alexander Zverev. De asemenea, tenismanul german are parametri mari pentru iarbă, strategia voleului de serviciu pe suprafața verde încă funcționează, deși iarba este deja mai lentă decât în trecut. Zverev este în prezent numărul patru mondial și la Halle a confirmat că își va chinui adversarii pe suprafața sa preferată.

Ce va face Zverev pe iarbă?

Stâlpul tenisului a câștigat 40 de meciuri pe iarbă Alexander Zverev. De asemenea, tenismanul german are parametri mari pentru iarbă, strategia voleului de serviciu pe suprafața verde încă funcționează, deși iarba este deja mai lentă decât în trecut. Zverev este în prezent numărul patru mondial și la Halle a confirmat că își va chinui adversarii pe suprafața sa preferată.

Cum se va descurca Medvedev la Wimbledon?

A nu se uita Daniila Medvedeva, un alt om lung care a jucat mult pe iarbă. Stilul său de joc neortodox continuă să pună în dificultate o serie de adversari, dar cu Alcaraz are solduri negative (2:4) și cu Păcătosul a pierdut ultimele sale cinci dueluri consecutive, ceea ce reprezintă un factor limitativ în căutarea victoriei la general.


Pe ce să pariezi:

Forma din acest an, victoria de anul trecut de la Wimbledon și absența marilor competitori împinge Alcaraze la poziția de mare favorit, pe care ar trebui să o confirme la al treilea Grand Slam al sezonului.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker