Venezuela – Canada: avans Venezuela

RObookmaker
iulie 5, 2024
23 Vizualizări

Sfatul nostru: Venezuela – Canada: avans Venezuela

06.07.2024 03:00

Al doilea sfert de finală al Copa America are o distribuție neașteptată. Venezuela este istoric cea mai slabă țară din America de Sud, Canada a debutat în turneu. Învingătoarea va înfrunta Argentina, pe care Maple Leafs au tras-o în turneu.

Les Rouges au avut nevoie de un singur gol pentru a avansa, marcat de tunarul lui Lille Jonathan David în al doilea meci al Peru (1-0). Ei au pierdut cu 0-2 în fața Argentinei și au obținut o remiză fără goluri cu Chile. Golul lui David este singurul înscris de canadieni sub comanda selecționerului Jesse Marsch. Fostul antrenor de la Salzburg, Leeds și Leeds este primul american de pe banca Canadei, iar federația l-a angajat pentru Cupa Mondială, pe care țara o va găzdui în doi ani împreună cu Mexic și SUA.

Ambele țări au părăsit deja turneul, așa că canadienii pot fi fericiți. De asemenea, se așteaptă ca echipa să progreseze în joc, Marsch fiind un fan al fotbalului modern, cu presare ridicată și contraatacuri rapide. O echipă cu o grămadă de compatrioți care joacă în competiții europene de calitate are potențial, dar are nevoie de ajustări tactice.

Venezuela și-a trecut și ea umbra la turneu, câștigând pentru prima dată în istorie toate cele trei meciuri din grupă. Este adevărat că echipa B a fost cea mai slabă, dar victoriile cu Ecuador 2-1, Mexic 1-0 și Jamaica 3-0 contează și confirmă ascensiunea echipei. Progresia datează de la sosirea antrenorului argentinian Fernando Batista anul trecut, La Vinotinto au jucat promițător în preliminariile mondiale, sunt pe locul patru după șase runde și se califică în primele șase.

Marele obiectiv al Venezuelei este calificarea la Cupa Mondială, unde nu a mai jucat până acum, Copa a fost menită să fie și este confirmarea că sunt pe drumul cel bun. Un amestec de jucători experimentați (Rincón, Rondón, Osorio), generația vicecampioanei mondiale din 2017 (Soteldo, Ferraresi, Herrera), plus tineri promițători (Andrade) formează o echipă interesantă, care a atras Brazilia în actualele preliminarii ale Cupei Mondiale.

Pe ce să pariezi:

Meciul nu are un favorit clar. Venezuela, care nu a pierdut în fața unui adversar CONCACAF de opt meciuri consecutive, este favorită să avanseze.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker