Trinec – Sparta: 1

RObookmaker
aprilie 11, 2024
21 Vizualizări

Sfatul nostru: Trinec – Sparta: 1

11.04.2024 17:00

Seria semifinală dintre Trinec și Sparta părea o afacere unilaterală, dar să elimini campioana în exercițiu nu este o treabă ușoară.

Oțelarii erau deja conduși cu 0:3 pe tabela de marcaj, dar au dat dovadă de o mare rezistență mentală și de experiența acumulată în ultimii ani în playoff, iar după două victorii la rând, iarăși există dramatism. Trinec intră în meciul șase într-o stare de spirit mai bună decât Sparta, deși se află sub amenințarea eliminării. Echipa este pe val și încrezătoare după două victorii. Echipa va avea avantajul mediului de acasă, care îi va obliga pe jucători să fie din nou extrem de dedicați, în care vor depăși Sparta. Vizitatorii trebuie să se descurce fără căpitanul lor Řepík, ceea ce se remarcă.

Clubul praghez dorește să încheie seria cât mai repede, așa că nu vrea să subestimeze nimic. Echipa s-a deplasat miercuri la Trinec cu avionul, pentru a economisi cât mai multă energie. Nu ar fi surprinzătoare o rotație a formației, Kořenář urmând să primească o șansă în poartă. Sparta a fost mai activă în majoritatea meciurilor din semifinale, dar echipa este afectată de imprecizia la finalizare și de un număr mare de șuturi blocate. În plus, jucătorii au suspiciunea neplăcută că ar putea pierde seria „câștigată”, ceea ce îi pune sub presiune. Eliminarea de anul trecut de către Třinec este cu siguranță undeva în mintea lor.

Pe ce să pariezi:

După două victorii la rând, Třinec se află într-o dispoziție mai bună în acest moment și, datorită „angajamentului total”, va reuși să facă față meciului cu numărul șase acasă. În plus, Kacetl a avut un start excelent, deoarece procentajul său de apărare în cele două victorii a fost de 94%, ceea ce reprezintă o extravaganță absolută.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker