Trinec – Ceske Budejovice: Goluri – 5,5

RObookmaker
martie 28, 2024
23 Vizualizări

Sfatul nostru: Trinec – České Budějovice: Goluri – 5,5

28.03.2024 17:00

Extraliga de hochei așteaptă cu nerăbdare o bătălie de lux pentru orice. Třinec găzduiește České Budějovice în cel de-al șaptelea meci decisiv din sferturile de finală, iar cărțile sunt clar făcute – învingătorul ia totul, iar învinsul are sezonul încheiat. Silezienii au avut un start excelent în serie, dominând primele trei meciuri și puțini s-au îndoit de progresul lor, dar Motorul nu a cedat și a devenit a patra echipă din istoria extraligii care a egalat playoff-ul de la 0:3 la 3:3. Mai mult, joi, ar putea deveni prima echipă din istorie care reușește această răsturnare de situație într-o serie de playoff.

Steelers, care a câștigat patru titluri consecutive, are însă 13 victorii consecutive în seriile din playoff. De trei ori în plus, au reușit într-un meci al șaptelea dur al seriei. Ambele echipe vor fi sub presiune pe gheață la Trinec. Echipa gazdă este înfometată de un nou triumf în extrasezon, în timp ce South Boys au impulsul seriei și o dorință copleșitoare de a face istorie cu o răsturnare de situație fără precedent. De aceea, nu ne putem aștepta la nici un shootout, ci la un hochei prudent. Ambele echipe vor aștepta greșeala adversarului, fiecare detaliu va fi decisiv.

Pe ce să pariezi:

Așadar, un pariu pe mai puțin de 5,5 goluri în meci este potrivit, pariorul curajos nu trebuie să se teamă de o limită inferioară de mai puțin de 4,5 goluri în meci la cote tentante.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker