Torino – Fiorentina: 1

RObookmaker
martie 2, 2024
18 Vizualizări

Sfatul nostru: Torino – Fiorentina: 1

02.03.2024 20:45

Torino a eșuat din nou în dubla manșă cu formațiile romane, pierzând mai întâi cu 0:2 în fața lui Lazio în play-off și apoi cedând în fața lui AS (2-3) în deplasare lunea trecută.Fiorentina, în schimb, și-a recuperat ezitările anterioare în aceeași zi, întorcând o remiză de 2:1 pe teren propriu cu Lazio și urcând pe locul 7.

Torino a avut mai mult joc la Roma, dar nu a fost suficient pentru puncte. Cu toate acestea, antrenorul Ivan Juric și-a lăudat elevii pentru că – în opinia sa – au dominat terenul și a declarat că încă mai crede în posibilitatea de a se califica în cupele europene. Torino va dori să profite de mediul de acasă, unde a pierdut doar de două ori în acest sezon (6-5-2), în ciuda faptului că a marcat doar 14 goluri aici (8 încasate).

Șapte meciuri de campionat în 2024 și o singură victorie. Acest record este istorie, deoarece elevii lui Vincenzo Italiano au întors un meci crucial de cupă cu Lazio (2-1) după o prestație excelentă și au revenit în cupe. Fiorentina și-a reparat prestațiile slabe anterioare cu Bologna (0-2) și Empoli (1-1), iar același lot determinat ca în toamnă a fost din nou vizibil. Cheia va fi să mențină această desfășurare, ceea ce probabil nu va fi ușor, după cum sugerează seria de patru meciuri fără victorie în deplasare (0-1-3).

Pe ce să pariezi:

Torino este încrezătoare în calificarea în cupele europene, iar dacă învinge, se poate apropia la un punct de Fiorentina. Excelenta sa apărare pe teren propriu (doar Inter și Bologna au marcat mai puține goluri acasă) o va ajuta să întrerupă o serie de două meciuri pierdute. Vizitatorii vor dovedi că nu sunt încă la înălțime.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker