Tomova V. – Kudermetova V.: 2

RObookmaker
septembrie 21, 2024
3 Vizualizări

Sfatul nostru: Tomova V. – Kudermetova V.: 2

21.09.2024 05:00

Veronika Kudermetova nu poate fi mulțumită de rezultatele sale de până acum în acest sezon. În general, ea are chiar mai multe înfrângeri decât victorii și a jucat până acum doar un sfert de finală la Charleston. Dar la Seul, în Coreea, performanțele ei de până acum par a fi cer și pământ în comparație cu ultimele săptămâni. Ea a profitat de o tragere la sorți bună în runda inaugurală sub forma lui Shuai Zhang, apoi a eliminat-o pe compatrioata sa favorită Lyudmila Samsonova în runda a opta după 6:4, 6:2 seturi.

În sferturile de finală, Kudermetova a avut, de asemenea, o oportunitate interesantă de a lupta pentru prima dată în acest sezon pentru a intra în top 4. Ea va juca împotriva bulgăroaicei Viktoriya Tomova, care a ajuns surprinzător în sferturile de finală în detrimentul americancei Amanda Anisimova. Deși Anisimova era favorită, prestația sa din optimi a fost afectată de probleme de sănătate care au determinat-o în cele din urmă să abandoneze meciul în setul al doilea, lăsând o jucătoare foarte surprinzătoare între primele opt.

Pe ce să pariezi:

Kudermetova va profita de o tragere la sorți favorabilă pentru a avansa în semifinale în circuitul WTA pentru prima dată în acest sezon.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker