Slovenia – Serbia: fiecare echipă marchează câte un gol în meci/ONU

RObookmaker
iunie 19, 2024
13 Vizualizări

Pronosticul nostru: Slovenia – Serbia: fiecare echipă va înscrie câte un gol în acest meci/ONU

20.06.2024 15:00

Cele mai puține goluri (3) au fost marcate în runda inaugurală a Euro în Grupa C, care continuă joi cu două meciuri. Programul după-amiezii va începe pe Allianz Arena cu un derby balcanic între țări care făceau parte din Iugoslavia și care participă rar la Campionatul European.

Serbia participă la turneu pentru prima dată în istoria sa independentă și caută primul punct și primul gol după înfrângerea cu 0-1 în fața Angliei. În duelul cu Albionul, sârbii au fost departe de a fi fost, producând patru șuturi, unul pe poartă, poate doar șutul lui Mitrovic fiind demn de menționat. Pe de altă parte, echipa s-a apărat destul de bine, alegându-se doar cu două momente mai slabe, primul a plătit pentru golul lui Bellingham, a cărui cursă spre var nu a fost prinsă de nimeni, a doua oară i-a salvat pe sârbi cu o intervenție de bravură la o lovitură de cap tăioasă a portarului Rajkovic Kane.

Vulturii își pot reveni din efortul defensiv onest, dar trebuie neapărat să se intensifice în ofensivă. Trioul Tadic, Vlahovic, Mitrovic are capacitatea de a face acest lucru, fiecare dintre ei a marcat două cifre pentru echipa națională, Mitrovic chiar 58.

Slovenii au și ei calitate în ofensivă, în special Šeško. Chiar dacă șaptelea din Bundesliga de la Leipzig nu a avut un impact împotriva Danemarcei, el a demonstrat că este foarte periculos. Ambele sale șuturi de la distanță au avut parametri de gol, al doilea a fost oprit de transversală. Punctul a fost obținut cu o execuție norocoasă a fostului fundaș advers Janža de la Pilsen, iar slovenii l-au meritat pentru prestația curajoasă din repriza a doua. În prima au jucat timid, fapt pentru care au plătit cu un gol, reținut de mai multe ori de portarul Oblak de la Atlético.

Pe ce să pariezi:

După runda inaugurală este clar că un punct nu va fi suficient pentru niciuna dintre echipe, ambele trebuie să câștige. Un pariu bun ar putea fi ca ambele să marcheze câte un gol, ca în ultimele două meciuri de acum doi ani din Liga Națiunilor – Serbia s-a impus cu 4-1 acasă, iar returul s-a încheiat la egalitate 2-2.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

BETWINNERPariază pe Betwinner cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker