Slovácko – Slavia: meci/număr de goluri 2/+1,5

RObookmaker
iulie 20, 2024
12 Vizualizări

Sfatul nostru: Slovácko – Slavia: meci / număr de goluri 2/+1,5

21.07.2024 17:00

O eră în Uherské Hradiště care a fost asociată cu antrenorul Svědík a ajuns la sfârșit. Slovácko sub conducerea sa a urmărit cele mai bune echipe din competiție, echipa a mers în Cupa Europeană.

Acum a venit timpul pentru o reconstrucție și întinerire a echipei. Deja în pregătire a fost clar că echipa a slăbit (singura victorie împotriva Žižkov) și mai ales în final echipa a muncit din greu pentru fiecare gol. Echipei îi lipsește încă un atacant marcator care să atace pragul de zece goluri în acest sezon, ceea ce este o problemă. Apărarea a fost, de asemenea, nesigură, nereușind să păstreze o foaie albă în cinci meciuri, iar Daníček, accidentat, nu va ajuta echipa la începutul sezonului.

În timp ce Slovácko a slăbit în total, Slavia s-a întărit. Foarfeca performanței dintre cele două echipe s-a deschis larg. Printre altele, echilibrul reciproc vorbește și în favoarea echipei din capitală, Slavia a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri.

Vizitatorii au avut parte de o pregătire bună, în care echipa s-a descurcat bine până la urmă, jucând majoritatea meciurilor fără componenții echipei naționale care au fost la Euro și s-au alăturat echipei ulterior. În orice caz, forța echipei este deja uriașă, iar clubul încă urmează să semneze perechea Olayinka – Cham.

În primul meci al sezonului, jucătorii din pregătire vor avea o șansă, iar cel mai bun marcator al ligii, Václav Jurečka, care a „crescut” în Slovácko, ar trebui să aibă o motivație specială, ca de obicei.

Pe ce să pariezi:

Slavia ar trebui să fie mai bună la minge, chiar și în situații de 1 la 1. Gazdele nu își vor strica recordul bun din Uherské Hradiště și vor câștiga meciul cu cel puțin două goluri. Dacă Jurečka este în echipa de start, există și un pariu pe marcator.

Încredere:

10/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker