Slavia – Sparta: fiecare echipă va înscrie – DA

RObookmaker
februarie 28, 2024
20 Vizualizări

Pontul nostru: Slavia – Sparta: fiecare echipă va înscrie – DA

28.02.2024 18:00

Derby-ul praghez S din Cupa MOL de miercuri va fi găzduit de Eden Praga. Avantajul terenului propriu favorizează Slavia, sezoienii vor prinde putere în fața unui public care va fi plin. Acest lucru este valabil și în sens invers, motiv pentru care Sparta va fi ușor favorită pentru o schimbare în acest weekend.

Slavia a trecut cu bine de repetiția generală a derby-ului de duminică, învingând Pardubice (3:0) în 22bet:Arena, cu Chytil marcând un hat-trick. Atacantul Slavia are deja zece goluri la activ, marcând trei la rând în primăvară. Atacantul echipei naționale a făcut față cu brio presiunii care a căzut asupra sa în absența lui Jurecka, suspendat. Cel mai bun marcator al sezonului trecut va fi în continuare indisponibil la mijlocul săptămânii, el trebuind să ispășească restul de trei meciuri de suspendare împotriva Spartei. Dar chiar și fără el, Slavia are o mare forță ofensivă, marcând în toate meciurile din primăvară (de la începutul sezonului nu a reușit să înscrie decât la Roma și Teplice). Pierderea lui Zafeiris este o slăbire parțială, dar Trpišovský îl va putea înlocui, mai rău ar fi absența lui Ogbu, care nu este complet apt și startul său este discutabil.

Sparta a câștigat și la Slovácko în weekend (3:1), dar antrenorul Priske a reușit să menajeze majoritatea pilonilor care au început joi împotriva lui Galatasaray (4:1). Astfel, linia de start a fost diferită pe opt posturi, unii dintre ei au intrat pe teren doar o parte din meci (Kairinen, Haraslín, Ryneš), alții s-au odihnit complet (Kuchta, Sörensen, Laci, etc…). În orice caz, vizitatorii vor porni în Eden cu un unsprezece de start puternic, care ar trebui să marcheze și goluri, nu întâmplător campioana în exercițiu este cea mai productivă echipă din campionat. Derbiurile recente nu sunt o dietă de goluri, în precedentele patru dueluri ambele echipe au marcat de trei ori (1:1, 2:3, 3:3). Calitatea ofensivă a ambelor echipe este mai mare decât cea defensivă, ambele echipe vor să atace în primul rând, ceea ce se va reflecta și de această dată în scor.

Pe ce să pariezi:

Ambele echipe au un stil de joc ofensiv de mare ritm și vor înscrie goluri în meciurile celorlalți. Slavia ar trebui să fie sub o presiune mai mare acasă și este puțin mai aproape de a ajunge în semifinalele Cupei.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker