Slavia Praga – St.Gilloise: câștigător Slavia

RObookmaker
august 5, 2024
11 Vizualizări

Sfatul nostru: Slavia Praga – St.Gilloise: câștigă Slavia

07.08.2024 19:00

La o zi după Sparta Praga, Slavia va juca turul al treilea al Ligii Campionilor, iar dacă se va califica în playoff, îl poate întâlni pe Jose Mourih, care după ce a terminat la AS Roma și-a găsit un nou loc de muncă la Fenerbahce, o potențială rivală a sucevenilor.

Slavia a învins celebra Roma cu 2-0 acasă anul trecut și ar lua același rezultat miercuri seara. Dar echipa nu este la fel de șlefuită ca Sparta, afectată de un număr mare de jucători, inclusiv de stâlpii defensivi Staněk, Zmrzlý, Vlček. Cu toate acestea, ei nu au marcat în trei runde de campionat. Defensiva este bună, dar roș-albii nu sunt complet sincronizați ofensiv.

Victoria cu 4-0 acasă cu Ceske Budejovice nu este o monedă de schimb, Dinamo este în dezordine. Odată ce Slavia s-a confruntat cu un adversar organizat care putea alerga, au avut probleme în a înscrie. Au remizat fără goluri la Slovácko și au câștigat cu 1-0 la Liberec doar datorită unei bombe fără precedent a lui Diouf, nu au arătat mult mai mult sub Jested.

Pentru prima dată de la transferul său controversat de la Plzeň, Tomáš Chorý a început la vârf, dar nu se simte la fel de bine după întoarcerea de la Euro ca Ivan Schranz, Mojmír Chytil sau Lukáš Provod. Trpišovský îl neglijează apoi complet pe cel mai bun marcator al ultimelor două sezoane de campionat, Václav Jurecka. Este greu de ghicit cine va juca la mijloc în cazul antrenorului lui Slavia.

Saint-Gilloise se va lupta pentru Liga Campionilor după un an de pauză, după ce anul trecut au căzut în turul 3 preliminar cu Glasgow Rangers, după o victorie cu 2-0 acasă, apoi au cedat cu 0-3 în retur și au absorbit o mare dezamăgire. Între timp, au jucat sferturile de finală ale Europa League și optimi de finală ale Ligii Conferinței, astfel că Slavia va avea mult de lucru.

Dar și Union s-a poticnit deja în noul sezon, după ce a triumfat în Supercupa internă, a remizat 0-0 pe terenul nou-promovatei în campionat, Dender. Ei și-au fixat starea de spirit la debutul acasă împotriva lui Beerschot, dar chiar și după o victorie cu 3-1, noul antrenor Sébastien Pocognoli nu a fost complet mulțumit. După o primă repriză dominantă (2-0), echipa a încetinit în partea a doua și părea să nu mai aibă vlagă.

În orice caz, Pocognoli trebuie să se descurce fără doi dintre cei mai buni marcatori ai sezonului trecut, algerianul Mohamed Amour, care a plecat la Wolfsburg, în Germania, și internaționalul suedez Gustaf Nilsson, care a ajuns la campioana Brugge. El este îngrijorat de absențele din apărare, unde îi lipsesc o pereche de stoperi englezi siguri, Ross Sykes și Christian Burgess.

Pe ce să pariezi:

Slavia este puternică în cupele europene din Eden și a învins adversari mai buni decât Saint-Gilloise, care nu mușcă așa cum o fac acasă. Chiar dacă nu sunt în cea mai bună formă, vor construi un avantaj de cel puțin un gol înainte de revanșă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker