Shnaider D. – Kostyuk Marta: 1

RObookmaker
septembrie 20, 2024
3 Vizualizări

Sfatul nostru: Shnaider D. – Kostyuk Marta: 1

20.09.2024 03:00

Diana Šnajderová, în vârstă de 20 de ani, are parte de sezonul vieții ei în cel mai înalt circuit. Ea a câștigat deja trei turnee WTA în acest an, iar în timpul seriei de turnee americane a ajuns în semifinale la Toronto, în semifinale la Cincinnati și în optimi de finală la US Open. Rezultatele sale au propulsat-o pe locul 16 mondial. Ea a intrat în turneul de la Seul, Coreea, ca o jucătoare cap de serie în runda a opta și a învins-o pe canadianca Carol Zhao destul de lin de două ori 6:3.

În sferturile de finală, tânăra cometă va juca cu Marta Kostyuk, care ocupă locul 18 în clasamentul WTA, cu doi ani mai în vârstă. Kostyukova nu a jucat rău nici în turneul american menționat mai sus – a ajuns în optimi la Toronto și Cincinnati (jucând un tur în plus față de turneele mai mici, astfel că a câștigat două meciuri în fiecare) și a ajuns în turul trei la US Open. La Seul, ea a trebuit să intre în acțiune în runda inaugurală și a dominat împotriva lui Arantxa Rusova și Heather Watson. Ea a pierdut doar patru game-uri în ambele meciuri.

Pe ce să pariezi:

Duelul dintre Shnaider și Kostyuk va fi foarte echilibrat. Este destul de dificil să prezici numărul de game-uri, deoarece chiar și o luptă strânsă pentru game-uri individuale poate duce în cele din urmă la o victorie lină în două seturi. Shnajder va ajunge în semifinale la Seul.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker