Shelbayh A. – Kopriva V.: 2

RObookmaker
aprilie 22, 2024
25 Vizualizări

Sfatul nostru: Shelbayh A. – Kopriva V.: 2

22.04.2024 14:00

Vít Kopřiva a jucat direct în main event-ul turneului ATP de la Munchen de săptămâna trecută, dar în primul tur a avut parte de o tragere la sorți foarte dificilă, în persoana britanicului Jack Draper. A avut parte de un concurs destul de interesant cu un mare favorit, în care a prezentat un tenis foarte frumos. A pierdut cu 1:6, 7:5, 4:6, dar a confirmat cu siguranță că zgura este suprafața sa preferată și că poate învinge adversari mult mai buni pe ea.

Bineînțeles, el ar vrea să folosească acest lucru la turneul Masters de la Madrid, dar trebuie să se califice mai întâi. În primul tur îl va înfrunta pe Abedallah Shelbayh din Iordania, care are doar 20 de ani și face parte din top 100 mondial. Kopriva a jucat deja o dată cu el și a pierdut, dar asta s-a întâmplat anul trecut pe hard, suprafața puternică a lui Shelbayh. În ceea ce privește zgura, nu este atât de entuziasmată de ea, dar cum vrea să joace printre cei mai buni, ceea ce este obiectivul său, nu o va evita.

Pe ce să pariezi:

Nettle este un jucător pe zgură, ceea ce se va vedea luni la Madrid. El își va răzbuna înfrângerea în fața lui Shelbayh de la challengerul de anul trecut din Bahrain (suprafață dură) și va avansa în ultimul tur al calificărilor.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker