San Jose – NY Islanders: 2

RObookmaker
martie 7, 2024
21 Vizualizări

Alegerea noastră: San Jose – NY Islanders: 2

08.03.2024 04:37

Pe 20 ianuarie, noul antrenor Patrick Roy s-a alăturat echipei Islanders și lucrurile s-au îmbunătățit simțitor. Principala critică adusă antrenorului anterior Lane Lambert a fost față de apărarea slabă. Sub conducerea lui, golurile așteptate la un meci de cinci contra cinci au fost de 2,82, iar cele marcate în shorthanded au fost tragice. Șuturile pe poartă au fost în mod regulat peste 35, iar dacă nu ar fi fost o portarie excelentă, Islanders ar fi fost în partea de jos a clasamentului.

Sub conducerea lui Roy, shorthanded-ul s-a îmbunătățit doar puțin (de la 24 la 18), dar atunci când se joacă cinci la cinci, lucrurile s-au îmbunătățit până în punctul în care Islanders permit doar 2,1 goluri așteptate pe meci, cel mai bun din NHL. Acum au performanțe mari și în față. Ei au marcat 17 goluri în ultimele patru meciuri, o medie de 4,25 pe meci. Acesta este un segment din ultimele zece zile în care sunt a treia cea mai bună echipă ofensivă după Nashville și Colorado.

Nu este vorba atât de mult de un power play bun sau de o dominare a aruncărilor, ci mai degrabă de eficiență. În aceste 4 meciuri au o medie de 28 de aruncări la poartă, ceea ce seamănă mai mult cu media ligii. Dar sunt fantastici spre spate, unde permit doar o medie de 25 de șuturi, iar aici este a treia cea mai bună valoare. Astăzi joacă pe terenul unei San Jose slabe, care înscrie gol după gol, dar primește și mai des. Rechinii au un deficit de 23:37 la aruncări în ultimele zece zile, cel mai rău din NHL.

Pe ce să pariezi:

Sharks joacă hochei și au găuri oribile în apărare. Ultima dată când joacă pentru un rezultat de nădejde, așa cum au făcut-o cu Dallas, este pentru că adversarul îi subestimează. Dar ei se luptă împotriva echipelor organizate, iar Islanders joacă foarte bine sistematic în acest moment. Biletul este un doi curat.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker