San José- Nashville: 2

RObookmaker
februarie 25, 2024
20 Vizualizări

Alegerea noastră: San Jose- Nashville: 2

25.02.2024 04:07

Treziți-vă! Nashville are un meci de săptămâna trecută pentru a se scutura din letargie. Ei au căzut la Dallas 2-9 acasă. A venit la scurt timp după ce a căzut într-un alt meci acasă 2-4 la New Jersey. Antrenorul Andrew Brunnette a deplâns faptul că jucătorii săi au fost în vacanță. Dar el nu se referea la vacanța pe care tocmai o avuseseră (s-au întors dintr-o săptămână de pauză asociată cu All-Star Game).

El se referea la timpul liber pe care jucătorii ar fi trebuit să îl aibă în această săptămână în Las Vegas. Echipa juca acolo, iar jucătorilor li s-a permis să plece cu o zi mai devreme pentru a asista la un concert al trupei U2 la o atracție nouă, cunoscută sub numele de The Sphere (este un stadion uriaș, în formă de sferă, care are încă o proiecție de lumină în interior).

Numai că, după o prestație atât de jenantă acasă, totul a fost anulat. Jucătorii nu au mers. Antrenorul și GM Barry Trotz a trimis pur și simplu un mesaj clar fanilor. Jucătorii trebuie să fie trași la răspundere. Și chiar au răspuns așa cum ar fi trebuit. În deplasare, au învins mai întâi St. Louis cu 5-2 (se luptă pentru un loc în playoff), apoi au învins Vegas cu 5-3, iar în cele din urmă au învins Los Angeles cu 4-1 într-un meci foarte greu. Acum se confruntă cu cea mai slabă echipă, relativ slabă, San Jose.

Jusse Saros, despre care cred că a auzit că ar fi trebuit să fie disponibil pe piața de transferuri, va fi în poartă. El a fost deosebit de bun împotriva LA în ultimul meci.

Pe ce să pariezi:

San Jose a fost în dezastru tot sezonul, este a doua cea mai slabă echipă. Au pierdut patru din ultimele cinci meciuri și acum se confruntă cu o echipă cu multă determinare. Biletul este un doi curat.

Încredere: 7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker