Purcell M. – Machac T.: 2

RObookmaker
august 14, 2024
9 Vizualizări

Sfatul nostru: Purcell M. – Machac T.: 2

14.08.2024 16:00

Tomas Machac și-a deschis turneul nord-american la Montreal, Canada, unde a fost învins în primul tur de australianul Alexei Popyrin, ulterior campion la Masters. Deși Machac era favorit, el a pierdut (la fel ca toți cei care au jucat cu Popyrin) și nu și-a început pregătirea pentru US Open într-o notă pozitivă. Cu toate acestea, el vrea să se revanșeze la Cincinnati, unde se va confrunta din nou cu un adversar australian, dar de data aceasta cu un joc care se luptă.

Adversarul lui Machac va fi Max Purcell, în vârstă de 26 de ani, care a câștigat în acest an doar opt din cele 23 de meciuri disputate pe suprafață dură și se află în prezent într-o serie de trei înfrângeri. La Montreal, el a abandonat în turul de calificare în fața francezului Arthur Cazaux, ceea ce a fost o surpriză destul de neplăcută pentru el.

Pe ce să pariezi:

Tomas Machac nu și-a început pregătirea pentru US Open într-un mod ideal, dar poate rezolva asta foarte repede la Cincinnati. El își va confirma rolul de favorit împotriva lui Purcell și va avansa în turul al doilea.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker