Portugalia – Croația: câștigător Portugalia

RObookmaker
iunie 8, 2024
26 Vizualizări

Sfatul nostru: Portugalia – Croația: câștigător Portugalia

08.06.2024 18:45

În timp ce meciul de sâmbătă de la Oeiras este o repetiție generală pentru Euro, Portugalia va înfrunta Irlanda de Nord înainte de a merge în Germania.

Primul adversar al naționalei noastre la campionat a marcat două goluri în toate cele trei meciuri preliminare din acest an, ceea ce este dezamăgitor. Oricum, puterea ofensivă a echipei este atât de mare încât de două ori nu a contat deloc (Suedia 5-2, Finlanda 4-2), doar în Slovenia antrenorul spaniol Roberto Martínez a trebuit să înghită singura înfrângere de până acum în treisprezece meciuri pe banca Portugaliei.

Martínez ajustează formația, dar se bazează în continuare pe Cristiano Ronaldo, care are un regim special. El a lipsit la amicalul de marți cu Finlanda și s-a odihnit pe o plajă privată, dar s-a alăturat deja lotului vineri și ar putea începe cel de-al 207-lea meci al său la echipa națională împotriva Croației. Sunt așteptate și alte schimbări în echipa de start, fiind probabil ca Diogo Costa, Bernardo Silva, Bruno Fernandes și Diogo Dalot să fie incluși.

Croația joacă împotriva Spaniei peste exact o săptămână, astfel că meciul cu Portugalia este un test binevenit. Ambele echipe din Peninsula Iberică sunt dominante la minge, iar pentru croați va fi un meci foarte diferit de cel cu Macedonia de Nord, pe care vatrenii l-au învins destul de ușor, luni, la Rijeka, cu 3-0, la Rijeka.

Pe ce să pariezi:

Portugalia este una dintre cele șapte țări pe care Croația nu a reușit să le învingă, iar cele două formații s-au întâlnit deja de șapte ori, echipa gazdă adăugând sâmbătă a șaptea victorie în meciurile lor.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker