Polonia – SUA: SUA în prima repriză – mai mult de 1,5 goluri.

RObookmaker
mai 17, 2024
16 Vizualizări

Alegerea noastră: Polonia – SUA: SUA în prima repriză – mai mult de 1.5 goluri

17.05.2024 20:20

Jucătorii Statelor Unite au avut o confruntare dură cu realitatea la începutul acestei săptămâni, pierzând cu 4-5 în prelungiri în fața Slovaciei. Au avut la dispoziție trei zile pentru a se reface și a reintra în spiritul de luptă. Acest lucru a fost în avantajul lor, au venit asupra francezilor ca un uragan și și-au decis victoria în prima repriză, în care au marcat patru goluri. Deși au mai marcat doar un singur gol în următoarea perioadă, și-au depășit adversarii cu 54-10, iar prestația lor a fost impresionantă.

Ei vor fi într-o dispoziție foarte bună pentru a înfrunta Polonia, cea mai slabă echipă din Grupa B de la Ostrava la Campionatul Mondial. Au reușit să întoarcă senzațional letonii cu un punct la începutul turneului, dar în următoarele meciuri au pierdut doar și au un scor de 7:18.

Se poate presupune că americanii vor ieși în forță asupra adversarilor lor în prima repriză și vor încerca să își dezvolte un avantaj confortabil, pe care îl vor reuși în restul meciului. Așa cum se întâmplă în astfel de meciuri, favoriții încep să se comporte puțin profesoral după ce își construiesc un avantaj. Duelul cu Polonia ar putea avea o desfășurare foarte asemănătoare.

Pe ce să pariezi:

Statele Unite sunt superfavorite în fața polonezilor, lucru pe care îl vor confirma în prima repriză când vor înscrie cel puțin două goluri și își vor păstra avantajul în restul meciului și îl vor mări. Vă recomand să vă concentrați pe pariurile pentru prima repriză.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker