Pilsen – Servette: 1

RObookmaker
martie 14, 2024
25 Vizualizări

Sfatul nostru: Plzen – Servette: 1

14.03.2024 18:45

Plzeň a obținut cel mai bun rezultat dintre echipele cehe în cupele europene, remizând 0-0 în Elveția. Jocul nu a fost grozav, dar echipa a arătat o apărare solidă și disciplină. În orice caz, ei vor aborda meciul revanșă cu o stare de spirit mai bună decât adversarul lor.

Viktoria este încrezătoare în fața unui public cu casa închisă și a căpătat încredere și datorită meciului din weekend cu Sparta, pe care l-a zdrobit cu 4-0. Antrenorul Koubek poate conta pe cel mai bun marcator al echipei, Pavel Šulc, care a lipsit în urmă cu o săptămână din cauza cartonașelor. Odată cu prezența sa, echipa capătă forță ofensivă, iar șansele ca Pilsen să se impună sunt destul de mari. Echipa este împodobită cu jocuri de mare standard, dar mulți jucători pot amenința și cu șuturi din afara careului.

Și Servette a avut o evoluție bună în weekend, câștigând cu 3-1 în liga elvețiană. Echipa a revenit în lupta pentru titlu cu o serie de victorii, ceea ce este atât un lucru pozitiv, cât și unul negativ. Antrenorul Rene Weiler trebuie să se gândească mult la modul în care să-și repartizeze forțele. Clubul ginevean s-a descurcat bine pe final în ultimele săptămâni, dar în trei confruntări cu echipe din Cehia nu a reușit să câștige în actualul sezon și nu a marcat niciun gol, ceea ce este păcat. În orice caz, echipa are capacitatea de a înscrie goluri, iar centralul Crivelli se descurcă deosebit de bine în ultimele dueluri. Echipa este practic completă, cu doar Douline în afara lotului.

Pe ce să pariezi:

Plzeň a primit un singur gol în șapte meciuri în cupele europene în acest sezon și este pe primul loc după Sparta. Mediul de acasă și Šulc îi vor împinge pe boemii din vestul țării spre victorie și, astfel, spre promovare. Meciul este disponibil la BetBuilder.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker