Pilsen – Fiorentina: 2

RObookmaker
aprilie 10, 2024
26 Vizualizări

Sfatul nostru: Plzen – Fiorentina: 2

11.04.2024 18:45

Ultima reprezentantă a Cehiei în Cupa Cupelor, Viktoria Plzen, va deschide sferturile de finală ale Ligii Conferințelor, joi, pe teren propriu, în fața italienilor de la Fiorentina.

Cehii din vestul Cehiei sunt outsideri în meciul care urmează, lucru valabil și față de progresie. Deși antrenorul Koubek și elevii săi au avut performanțe bune în cupele europene, de data aceasta vor înfrunta cel mai puternic adversar pe care l-au întâlnit în ECL. Plzeň a evitat până acum adversari din primele cinci ligi europene, care sunt diferiți de Servette, Zagreb sau Astana. Plzeň are o problemă pe marginea terenului înaintea duelului cu echipa italiană, majoritatea aripilor au probleme de sănătate. Sýkora s-a accidentat grav în weekend, nici Jirka, Mosquera sau Kopic nu sunt pe deplin apți. Acesta din urmă este cel mai aproape de un loc de titular.

Fiorentina a pierdut duminică în Serie A cu 0-1 în fața lui Juventus și a confirmat că nu se află în forma ideală în acest moment (a avut o remiză dificilă în campionat). Pe de altă parte, au dominat balonul la Torino, având 75% posesie în fața Bătrânei Doamne. Și în duelul cu Plzeň, clubul italian va controla mingea, maturitatea tehnică a indivizilor fiind la un nivel mai ridicat decât în cazul echipei gazdă. În echipă există o serie de jucători de mare valoare care au potențialul de a face diferența, Gonzalez, Bonaventura, Bellotti, Ikone, Barak și alții pot marca de la distanță și din apropiere. În orice caz, vizitatorii vor pune presiune pe Pilsen și vor înscrie goluri în acest meci. În cel mai bun scenariu, chiar și Plzen ar putea marca, deoarece Fiorentina colecționează destul de rar goluri albe de la jumătatea lunii ianuarie.

Pe ce să pariezi:

Fotbalul ceh trebuie să obțină un punct în dubla cu Fiorentina, dar va fi dificil în fața unui adversar de o calitate extrem de ridicată. Vizitatorii marchează multe goluri în cupă, echipa forțează cât mai mult până la final. Echipa italiană va controla jocul, ceea ce reprezintă condiția de bază pentru o victorie importantă.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker