Ottawa – Anaheim: 1

RObookmaker
februarie 15, 2024
23 Vizualizări

Alegerea noastră: Ottawa – Anaheim: 1

16.02.2024 01:07

Jucătorii de hochei din Ottawa au fost în mare formă încă dinaintea pauzei All-Star și au continuat să o facă și în timpul meciurilor de după vacanță. În prezent, Senators au o serie de patru victorii consecutive și se revanșează față de fanii și noul proprietar, care nu au fost foarte mulțumiți de prestația echipei de până acum.

Deși patru victorii nu vor salva un sezon altfel tragic, arată că există cu siguranță un potențial în această echipă pe care se poate construi în anii următori. Echipa canadiană va încerca să demonstreze acest lucru în următorul meci, când va înfrunta pe Anaheim, echipă aflată în dificultate.

Ducks a avut un început bun de sezon, dar acest timp a fost luat de mult timp de apele mari. Ultimele câteva săptămâni și luni au fost tulburătoare pentru Ducks. Practic, Ducks și-au pierdut deja șansa de a intra în playoff, deoarece au pierdut 20 de puncte și este nerealist că vor putea obține cele 50 de puncte de care ar avea nevoie în cele 30 de meciuri rămase pentru a avea măcar o șansă de a intra în playoff.

Pe ce să pariezi:

Ottawa a fost pe val în ultimele săptămâni, iar forța sa va fi resimțită de Anaheim, care a pierdut șase din ultimele nouă meciuri și a avut succes doar împotriva unor adversari mai slabi.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker