Opava – Vlasim: dublă șansă 0-0

RObookmaker
iulie 19, 2024
11 Vizualizări

Sfatul nostru: Opava – Vlasim: dublă șansă 0-0

19.07.2024 18:00

Liga a doua va începe la fel ca prima, cu meciul premergător de vineri. echipe cu antrenori noi, a căror pregătire nu a funcționat deloc, se vor înfrunta la Opava.

Silezienii l-au angajat pe antrenorul Tomáš Zápotočný, care a condus anul trecut České Budějovice în parteneriat cu Marek Nikl. Toată lumea știe cum arăta Boemia de Sud sub tutela lor. Dinamo a jucat un fotbal combinativ frumos, care, însă, nu a adus rezultate din cauza apărării găurite. La Opava au viziuni de primă ligă, dar clubul este încă în căutarea unei susțineri financiare solide, bugetul nu este echilibrat. Echipa a suferit mari schimbări în vară, se joacă, iar rezultatele nu au fost încurajatoare – două egaluri și trei înfrângeri.

Și mai proastă a fost pregătirea lui Vlašim, care nu a pierdut pentru prima dată până la repetiția generală cu Zápy din liga a treia (1:1). În cinci meciuri au primit 16 goluri, dintre care cinci cu Ústí nad Labem din liga a treia. Noul antrenor Aleš Majer are mult de lucru, dar după succesul lui Martin Hyský va fi foarte dificil. Vlašim construiește o echipă nouă, ceea ce este un lucru obișnuit sub Blaník, dar în acest an au existat mai multe schimbări decât oricând.

Pe ce să pariezi:

Este greu să găsim un favorit pentru acest meci. În sezonul trecut, ambele dueluri s-au încheiat la egalitate, așa că oferim o remiză în dublă șansă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker