Olanda – Austria: dublă șansă – egal

RObookmaker
iunie 25, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Olanda – Austria: Șansă dublă – egal

25.06.2024 18:00

Ultima zi a Grupei D va pune față în față Olanda și Austria la EURU. Și judecând după rezultatele de până acum, ar putea fi un meci echilibrat. O remiză ar trebui să fie suficientă pentru ca ambele echipe să se califice în faza eliminatorie.

Olandezii au întors meciul cu Polonia (2:1) și apoi au remizat cu Franța într-un meci nu foarte distractiv și fără goluri. Cu patru puncte, ei sunt în prezent pe primul loc în clasament.

Austriecii au cu un punct mai puțin și sunt pe locul trei. Performanța lor este o surpriză plăcută. Au cedat în fața Franței, mare favorită, doar din cauza unui autogol nefericit al lui Wober. Apoi și-au consolidat șansele la play-off cu un triumf cu 3-1 în fața Poloniei. Acesta a fost condimentat de cel mai rapid gol austriac de la Campionatul European.

Pe ce să pariezi:

Ambele echipe intră în această confruntare într-o formă bună. Ambele au pierdut doar unul din ultimele lor nouă meciuri internaționale. Conform cotelor, Olanda este ușor favorită, dar nu va fi ușor împotriva apărării austriece precise. În plus, având în vedere circumstanțele, ne putem aștepta la un start destul de prudent, astfel că am putea înregistra o remiză după cel puțin una dintre reprize.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker