Olanda – Anglia: fiecare echipă continuă să înscrie goluri/ONU

RObookmaker
iulie 9, 2024
15 Vizualizări

Pronosticul nostru: Olanda – Anglia: fiecare echipă va înscrie mai multe goluri/UN

10.07.2024 21:00

Anglia se află în semifinale pentru a treia oară în ultimele patru turnee majore, dar aici se încheie lista punctelor pozitive din prestația lor la Euro din acest an. Albionul și mai ales selecționerul Gareth Southgate sunt criticați pentru prestațiile lipsite de strălucire și doar titlul îi poate salva. În semifinale se vor confrunta cu olandezii cu o ofensivă pe măsură, care au ajuns în semifinalele Campionatului European în ciuda unei apărări (sub) medie.

Englezii sunt un caz similar cu cel al Franței, dar, spre deosebire de Franța, ei vor arăta ocazional licăriri ale imensului lor potențial. Dar au ieșit din cenușiu doar atunci când a fost nevoie, și doar pentru scurt timp. În optimi de finală cu Slovacia (2-1 pp) au evitat eliminarea prin foarfeca lui Bellingham în ultimul minut al timpului de odihnă, iar în sferturile de finală cu Elveția (1-1, 5-3 la penalty-uri) au accelerat când au marcat în minutul 75 și Saka a egalat cinci minute mai târziu.

În rest, o prestație slabă din partea celei mai scumpe echipe din turneu. Southgate nu poate asambla o echipă viabilă din jucători care strălucesc la cele mai bune cluburi din lume, ei joacă mult sub capacitățile lor. Foden este o umbră a celui mai bun jucător din Premier League, Kane este mai valabil în propria sa apărare, Bellingham a scăpat de pedeapsă pentru un gest obscen pentru a sărbători un gol împotriva Slovaciei. În concluzie, Anglia a făcut mult mai puțin decât se aștepta în Germania. Paradoxal, totuși, ar putea fi suficient pentru finală, cu Olanda un adversar jucabil pentru Albion.

Oranjes au marcat nouă goluri în campionat, două împotriva Poloniei (2-1) și trei în optimi împotriva unei mediocre Românii (3-0), pentru care doar ieșirea din grupă a fost o mare performanță. Patriarhul Müldüra i-a calificat apoi în semifinale, meciul cu Turcia (2-1) arătându-le slăbiciunile în apărare. Au cedat din nou după un corner, o problemă perenă pentru ei, și au rezistat presiunii cu mult noroc în final, turcii având ocazii mult prea ușoare. Olandezii au mai multă forță în ofensivă, cu Gakpa, în special, într-o formă excelentă în turneu, marcând trei goluri și contribuind și la golul calificării în semifinale. Marele pericol vine din partea jokerului Weghorst.

Pe ce să pariezi:

Anglia este favorită pe hârtie pentru acest meci, dar a câștigat primul meci cu Serbia doar după 90 de minute. În orice caz, puteți paria pe ambele echipe care vor înscrie, ceea ce s-a întâmplat în cinci din ultimele șase meciuri.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker