Norvegia – Austria: dublă șansă 0-0

RObookmaker
septembrie 9, 2024
4 Vizualizări

Sfatul nostru: Norvegia – Austria: dublă șansă 0-0

09.09.2024 20:45

Primele două meciuri din Grupa B3 s-au soldat cu două remize, ceea ce a fost dezamăgitor pentru ambele echipe.

Norvegia a remizat 0-0 în îndepărtata Kazahstan, iar selecționerul Stale Solbakken a primit critici bine meritate, cu care se confruntă de ceva vreme. Este de mirare că o echipă care are în mijlocul său cel mai bun marcator din Premier League (Haaland), al doilea cel mai bun marcator din campionatul spaniol (Sorloth), un pilon al lui Arsenal (Odegaard) sau un fundaș al finalistei Ligii Campionilor, Dortmund (Ryerson), este mediocră la nivelul echipei naționale.

Norvegia a ratat un turneu major timp de 22 de ani, câștigând doar unul din cele cinci meciuri din acest an, împotriva Kosovo, pentru care Haaland a marcat un hat-trick. În Kazahstan, ofensiva nordicilor a fost abisală, deși au avut numeroase ocazii de a câștiga, în cele din urmă s-au luptat doar cu precizia, una din cele 19 încercări de șut trecând printre buturi.

Austria a remizat 1-1 cu Slovenia, într-un duel între cele două opt finaliste la ultimul Euro, un rezultat echitabil. Ralf Rangnick a făcut doar câteva schimbări în unsprezecele de start față de campionat, golgheterul Arnautovic continuând în lot, dar Alaba este încă în recuperare, iar mijlocașul Danso și atacantul Gregoritsch lipsesc și ei din formația obișnuită din cauza accidentărilor.

Pe ce să pariezi:

Ambele echipe trebuie să câștige, dar cel mai probabil rezultat este o nouă remiză, așa cum s-a încheiat ultimul meci dintre ele (1-1) în ediția inaugurală a Ligii Națiunilor, acum patru ani. Dați o șansă în dublă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker