Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 pietre prețioase

RObookmaker
iulie 9, 2024
13 Vizualizări

Alegerea noastră: Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 gems

10.07.2024 15:15

Taylor Fritz a ajuns pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală de la Wimbledon, iar modul în care a făcut-o este impresionant. Nu este vorba atât de victoriile obligatorii cu O’Connell, Rinderknecht și Tabil, împotriva cărora a arătat un serviciu excelent, ci mai ales de întoarcerea sa în opt finale. Împotriva lui Alexander Zverev, care nu a pierdut niciun serviciu până în runda a opta, americanul a fost condus cu 0:2 la seturi, dar apoi a găsit o rețetă eficientă împotriva germanului. A întors meciul și a obținut o victorie uluitor de valoroasă într-o luptă în cinci seturi.

În sferturile de finală, numărul 12 mondial îl va înfrunta pe italianul Lorenzo Musetti, în vârstă de 22 de ani. Jucătorul aflat pe locul 25 în clasamentul mondial nu a ajuns niciodată atât de departe într-un turneu de Grand Slam. Deși a fost ajutat de lot și de adversari relativ mai slabi în primele trei tururi, el a oprit parcursul debutantului francez Mpetshi Perricard în runda a opta, învingându-l cu 3-1 la seturi.

Pe ce să pariezi:

Dacă nu ar fi fost runda a opta, Fritz ar fi fost practic suveran în turneu. El a depășit un obstacol greu în Zverev și acum se confruntă cu italianul Musetti, care a jucat deja 17 seturi în patru meciuri. Nu numai că americanul va avansa în semifinale, dar va câștiga și cu cel puțin cinci game-uri, datorită serviciului și returului său excelent.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

BETWINNERPariază pe Betwinner cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker