Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 gemu

RObookmaker
iulie 2, 2024
14 Vizualizări

Alegerea noastră: Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 gems

02.07.2024 17:45

Pe Terenul Central va avea loc marți și un al treilea meci cu amprentă cehă. După Marketa Vondroušová și Vít Kopřiv, Tomáš Macháč va intra pe teren pentru a-l înfrunta pe Andy Murray. Macháč a reușit să-l învingă anul acesta în ambele meciuri de la Marsilia și Miami. Deși acesta este Grand Slam-ul de acasă al lui Murray, Machac este favoritul clar de această dată.

Deși singurul turneu pe iarbă din acest an al lui Machac a fost cel de la Halle, Germania, unde a pierdut de două ori cu 4:6 în fața francezului Arthur Fils, acesta a arătat progrese mari în acest an. El are la activ o serie de scalpuri interesante, inclusiv finala de la Geneva, și ocupă în prezent locul 39 în clasamentul mondial. Printre etapele sale se numără și sferturile de finală ale Mastersului de la Miami sau turul al treilea la Roland Garros și Australian Open.

În mod normal, Murray ar fi favorit pe iarbă, dar aceste circumstanțe sunt departe de a fi normale. Murray a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unui chist de pe coloană după turneul de la Queen’s din Londra, în urmă cu mai puțin de două săptămâni. Deși nu a fost o intervenție majoră, pentru un atlet profesionist o astfel de operație ar însemna o perioadă de timp în afara terenurilor. Murray, însă, se retrage în acest an și vrea să joace la Wimbledon. Așadar, deși nu se poate aștepta să înregistreze vreun rezultat strălucitor, el face tot posibilul pentru a lua startul la All England Club.

Pe ce să pariezi:

Deși Murray încearcă să se pregătească și se simte bine la antrenamente, cu siguranță nu este 100%. Machac va profita de acest lucru și îl va învinge pe Murray. Cotele destul de interesante sunt apoi combinate cu meciurile, de exemplu că va juca mai puțin de 40 de meciuri.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

BETWINNERPariază pe Betwinner cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker