Monaco – CZ Beograd: meci/număr de goluri 1/+2.5

RObookmaker
octombrie 22, 2024
4 Vizualizări

Sfatul nostru: Monaco – CZ Beograd: meci/număr de goluri 1/+2.5

22.10.2024 18:45

Să nu subestimezi nimic, aceasta este porunca de respectat la clubul princiar după ultima participare în Liga Campionilor.

La două săptămâni după ce a învins acasă o Barcelona în zece oameni cu 2-1, Monaco a avut dificultăți în a salva un punct la Zagreb, unde a fost condusă cu 0-2. Oricum, aceasta este probabil singura pată pe un început de sezon altfel reușit, Monaco fiind lider în Ligue 1 după opt etape și neînvins în zece meciuri, inclusiv pe scena europeană.

Echipa este acum afectată de un număr tot mai mare de accidentări, Mohammed Salisu și Folarin Balogun abandonând în timpul pauzei naționale, stoperul senegalez Salisu fiind principala pierdere. În meciul de campionat de vineri cu Lille, încheiat 0-0, antrenorul Vladan Milojevic a menajat jucătorii care au revenit de la reunirea echipei naționale pentru a fi apți pentru importantul meci din Liga Campionilor.

În noul format al competiției, nimeni nu-și poate permite să snobească orice șansă de a compensa o eventuală înfrângere, meciul de pe teren propriu cu campionii Serbiei este o victorie obligatorie pentru Monaco.

Pentru Steaua Roșie, fiecare punct este o realizare, iar unul dintre outsideri nu se poate gândi în mod realist la o posibilă calificare în play-off; fie și numai pentru că sunt douăsprezece meciuri de câștigat în Liga Campionilor. Belgradul a fost departe de o remiză în meciul de acasă cu Benfica (1:2), primul meci în deplasare pe San Siro cu Inter Milano (0:4) a arătat limitele echipei, extinzând în același timp seria de înfrângeri în deplasare în Liga Campionilor la doisprezece.

Pe ce să pariezi:

Monaco va câștiga, întrebarea este scorul. Clubul prințului nu a mai păstrat o foaie albă în Liga Campionilor de 22 de meciuri, așa că unul este bun pentru a combina cu mai mult de două goluri într-un meci.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker