Mensik J. – Nardi L.: câștigător Mensik/mai mult de 18,5 jocuri în meci

RObookmaker
martie 18, 2024
21 Vizualizări

Alegerea noastră: Mensik J. – Nardi L.: câștigător Mensik/mai mult de 18,5 jocuri în meci

18.03.2024 19:45

Deși Jakub Menšík a primit un wild-card pentru accesul în Main Event la precedentul turneu Masters de la Indian Wells, el va trebui să se califice pentru a doua ediție a Spring 1000 de la Miami, unde îl va înfrunta în turul inaugural pe ultimul învins, Novak Djokovic.

Luca Nardi a profitat în turul al doilea de forma mai slabă a numărului unu mondial, care a avut dificultăți neobișnuite în acest început de an, pentru a o învinge cu 2-1 la seturi. Tânăra italiancă, între timp, ar fi trebuit să fie în California până atunci, după ce a intrat în turneul principal ca lucky loser. Nardi a jucat pentru a unsprezecea oară în carieră în main eventul unui turneu ATP, după ce a câștigat în total doar două meciuri la cele precedente. O cursă senzațională până în optimi de finală la Masters l-a catapultat apoi de pe locul 123 în clasamentul mondial până în top 100 (locul 96).

Jakub Mensik (locul 70), cu doi ani mai tânăr decât el, a tras și el cu ochiul în această grupă, iar de la finala din februarie de la Doha, Qatar, a fost invitat la alte două turnee majore. La Dubai, a plătit prețul unui program solicitant la Doha și s-a prăbușit în turul al doilea, apoi la Indian Wells a dus o luptă palpitantă în trei seturi cu Shelton, numărul 17 mondial, după care tenisul său curajos a fost din nou lăudat din toate părțile.

Pe ce să pariezi:

Ambii tineri au pătruns rapid în lumea 100, lucru pe care nu contau. Cel mai scund a făcut-o mai repede și, din câte îmi dau seama, este mai bine stabilit în el, lucru pe care ar trebui să îl demonstreze în primul lor meci unul împotriva celuilalt. Oricum, meciul ar putea fi unul lung, tie-break-urile sunt destul de frecvente în cele ale lui Menshikov.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker