Litvínov – Kometa Brno: Câștigătorul meciului la decizie/Kometa Brno

RObookmaker
octombrie 18, 2024
8 Vizualizări

Alegerea noastră: Litvínov – Kometa Brno: Câștigătorul meciului la decizie/Kometa Brno

18.10.2024 17:30

Runda a douăsprezecea din Hockey Extraliga va include un duel între Litvínov și Kometa. Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată în sferturile de finală ale playoff-ului de anul trecut, când Verva a câștigat cu 4:2. Doar cinci puncte despart cele două echipe în clasamentul actual.

După o serie de șapte victorii consecutive, echipa gazdă Litvínov a obținut un singur punct din ultimele patru meciuri și a marcat doar șase goluri. În runda de duminică, Verva a cedat la Vítkovice cu 1-4. Duelul a început foarte bine, dar apoi oaspeții au întors scorul grație unor greșeli defensive. Avansul lui Litvínov în fruntea clasamentului a dispărut. Absența lui Ondřej Kaš, care era aproape de neoprit la începutul sezonului, are o mare influență asupra acestui lucru. Fără el, atacului îi lipsesc mai multe idei și avânt.

Performanțele lui Kometa, și mai ales rezultatele lor, sunt în creștere, spre deosebire de echipa gazdă. Brno a punctat în ultimele cinci meciuri la rând și nu a pierdut niciun punct în ultimele trei partide. În meciul de luni de pe teren propriu au învins Mladá Boleslav cu 4:2. Meciul a fost decis de partea de mijloc a jocului, în care Kometa a reușit perfect să profite de greșelile lui Boleslav și a sărit la un avantaj de trei goluri. Subiectul principal al meciului a fost revenirea lui Peter Mueller, care a marcat un gol și o pasă de gol. Performanțele echipei moraviene se îmbunătățesc treptat față de începutul sezonului.

Pe ce să pariezi:

Cele două echipe sunt într-o formă complet diferită, așa că biletul îi are pe vizitatori învingători în decizie la cote foarte interesante. Komets au câștigat de trei ori din ultimele cinci întâlniri de la Ivan Hlinka Ice Arena.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker