Krejcikova B. – Rybakina E.: Mai mult de 20,5 jocuri

RObookmaker
iulie 11, 2024
13 Vizualizări

Sfatul nostru: Krejcikova B. – Rybakina E.: Mai mult de 20,5 jocuri

11.07.2024 12:00

Confruntarea dintre Barbora Krejcikova și Jelena Rybakina din semifinalele de la Wimbledon ar putea fi unul dintre cele mai importante momente ale părții feminine a turneului. Pe de o parte se află excelenta jucătoare de iarbă Rybakina, care a câștigat Wimbledonul în 2022, iar pe de altă parte este în formă Krejcikova, care, de asemenea, cunoaște deja sentimentul de a câștiga un Grand Slam, după ce a câștigat Openul Franței în 2021.

Rybakina este favorita meciului. Abilitățile ei pe iarbă sunt fenomenale și, după ce a eliminat alte cofavorite precum Aryna Sabalenka, Coco Gauff și Iga Swiatek, are perspective foarte interesante pentru un al doilea triumf la Wimbledon. În plus, sănătatea sa, care a afectat-o în ultimele luni și i-a adus o serie de dezamăgiri la turneele majore, o reține. În ultimele sale trei meciuri de la Wimbledon nu a pierdut niciun set și a pierdut doar nouă game-uri în total.

Krejcikova, care a jucat până acum două meciuri cu Rybakina și a reușit să o învingă de ambele ori în trei seturi (dar nu o dată pe iarbă), nu a pierdut nici ea niciun set în ultimele trei meciuri de la Wimbledon. În plus, ea a găsit o rețetă nu numai împotriva favoritei Danielle Collins, ci și împotriva excelentei jucătoare de iarbă și sharpshooter Jelena Ostapenko în sferturile de finală. Dar Rybakina este o nucă mult mai greu de spart.

Pe ce să pariezi:

Deși Rybakina este marea favorită, Krejcikova nu-și va vinde pielea ieftin. Dimpotrivă, ea îi poate da multe bătăi de cap kazahei. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care ar trebui să merite să încercați să adăugați la bilet că va fi un lung tug-of-war și o mulțime de jocuri care urmează să fie jucate.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker