Jorda Sanchis D. – Nicod J.: Nicod J. -3,5 gems

RObookmaker
septembrie 11, 2024
6 Vizualizări

Alegerea noastră: Jorda Sanchis D. – Nicod J.: Nicod J. -3,5 gems

12.09.2024 10:50

Jakub Nicod, în vârstă de 20 de ani, este unul dintre marile talente cehe care au potențialul de a intra în top 100 mondial. Marele ghinion al lui Nicod în acest sezon a fost că, tocmai când intra într-o formă foarte bună, o accidentare l-a scos din joc timp de trei luni. Din această cauză, progresul său în clasament a stagnat, însă în ultimele săptămâni a început să își arate din nou potențialul, iar săptămâna trecută, la Challenger-ul de la Tulln, a ajuns în cea mai importantă semifinală din cariera sa.

La următorul Challenger de la Dobrich, Bulgaria, el l-a învins pe britanicul Oliver Crawford cu 6-3, 6-2 în runda inaugurală și se va duela în optimi cu spaniolul David Jorda Sanchis, în vârstă de 30 de ani. În urmă cu doi ani, când avea doar optsprezece ani, l-a învins pe acest adversar cu 6:2, 6:4 la turneul ITF pe zgură. Jorda Sanchis are un record negativ de meciuri în acest sezon (mai multe înfrângeri decât victorii), astfel că Nicod este, pe bună dreptate, favoritul meciului.

Pe ce să pariezi:

Tenismenul ceh își va confirma forma în creștere și nu-și va face prea multe griji în privința adversarului său de pe locul patru sută în lume. Îl va învinge la handicap.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker