Italia – Japonia: 1

RObookmaker
aprilie 30, 2024
22 Vizualizări

Sfatul nostru: Italia – Japonia: 1

30.04.2024 19:30

La Bolzano, în Italia, continuă preludiul sărbătorii hocheiului pe gheață din Cehia din luna mai, și anume Campionatul Mondial de hochei pe gheață Divizia I.A, din care două echipe se vor califica în elita Campionatului Mondial din 2025.

Italia a trecut cu 6-1 de România în meciul de debut și a avut un avantaj incredibil la joc și la aruncări (55-20) în fața unei săli arhipline la Bolzano. S-a confirmat faptul că italienii au adus la turneul de acasă o echipă foarte bună, plină de jucători experimentați, printre care se numără nu doar jucători din ICEHL, liga comună a Italiei, Austriei, Sloveniei și Ungariei, ci și din prima ligă germană, Slovacia, Elveția și Suedia.

Italienii vor fi de asemenea favoriți în fața japonezilor și nu vor lua decât trei puncte pentru o victorie în timpul regulamentar. Cu toate acestea, ei vor trebui să se confrunte cu stilul defensiv al adversarilor și cu contraatacurile acestora. Cu toate acestea, aceste contraatacuri și atacul general al Japoniei în acest turneu sunt foarte afectate de absența lui Yushiro Hirano, cel mai bun hocheist japonez care joacă în ligile minore de hochei (ECHL și AHL) în Statele Unite.

Pe ce să pariezi:

Italia are o echipă incomparabil mai bună, pe care japonezii o pot egala doar prin angajament și sacrificiu de sine. Cu toate acestea, japonezii trebuie să se concentreze pe cu totul alte meciuri, iar Italia va reuși să obțină a doua victorie a turneului.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker