Hibino N. – Williams V.: Rezultat exact 2:0

RObookmaker
martie 7, 2024
23 Vizualizări

Sfatul nostru: Hibino N. – Williams V.: Rezultat exact 2:0

07.03.2024 03:00

După cinci ani lungi, legenda locală Venus Williams va juca la Indian Wells. Americanca, acum în vârstă de 33 de ani, a primit un wild card. În primul tur, ea o va înfrunta pe japoneza Nao Hibin.

Cea mai mare dintre surorile Williams a apărut în circuit destul de sporadic. În ultimii doi ani, ea a jucat în total paisprezece meciuri, câștigând doar trei. Ultima dată, septupla campioană de Grand Slam a apărut la US Open în luna august. Atunci, ea a pierdut de două ori în primul tur, 1-6 în fața belgiencei Minnen, venită din calificări.

Favorita clară a meciului va fi Hibin, cu 14 ani mai tânără, care ocupă locul 80 în clasamentul WTA. În deșertul californian, ea s-a obișnuit deja cu condițiile din timpul calificărilor, în care le-a învins pe argentinianca Riera și pe taiwaneza Sie. Apoi, la ultimul turneu de la Dubai, ea s-a confruntat în calificări și cu belgianca Minnen, menționată mai sus, pe care a învins-o cu 6-4 și 6-2, ceea ce poate fi de asemenea un anumit reper.

Pe ce să pariezi:

Pentru Williams, acesta este primul meci live după o pauză de mai bine de șase luni, semn clar că cariera ei se apropie inexorabil de final. Deși Hibin nu este o trăgătoare, ea ar trebui să beneficieze în mod clar de o experiență de joc semnificativ mai mare și de o condiție fizică mai bună în acest caz. Se va termina după două seturi.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker