Griekspoor T. – Shelbayh A.: Griekspoor T./+18,5 pietre prețioase

RObookmaker
februarie 26, 2024
19 Vizualizări

Alegerea noastră: Griekspoor T. – Shelbayh A.: Griekspoor T./+18,5 pietre prețioase

26.02.2024 15:20

Dacă nu ar fi fost un wild card, Abedallah Shelbayh nu s-ar fi aflat în main event-ul unui turneu major precum cel de la Dubai. Deși tânărul iordanian nu este un jucător de tenis rău, el este încă departe de a fi unul dintre aspiranții la un loc în elita mondială de 100, de exemplu. Și se pune întrebarea dacă va ajunge vreodată acolo, deoarece concurența este mare.

Cu toate acestea, wild cardul de la Dubai înseamnă pentru el un cec de aproximativ 23.000 de dolari, ceea ce este, de asemenea, foarte important pentru dezvoltarea sa. Este, de asemenea, o șansă de a juca împotriva unui adversar bun și poate chiar de a obține un rezultat surpriză.

În runda inaugurală îl va înfrunta pe tenismenul olandez Tallon Griekspoor, care este într-o formă foarte bună și este, desigur, marele favorit al meciului.

Griekspoor, după turul al treilea la Australian Open și participarea în calificările pentru Cupa Davis, a mers la turneul de sală de la Rotterdam, unde a strălucit, ajungând până în semifinale. Acolo, a cedat în fața unuia dintre cei mai buni jucători ai momentului, Jannik Sinner.

Pe ce să pariezi:

Griekspoor, care ocupă locul 28 în clasamentul mondial, își va confirma rolul de favorit împotriva unui membru al celei de-a treia 100-a echipe a lumii, ceea ce va face în cele din urmă. El va avea succes în meci, dar meciul se va juca timp de cel puțin 19 partide.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker