Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

RObookmaker
august 27, 2024
8 Vizualizări

Sfatul nostru: Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

27.08.2024 20:15

Brenda Fruhvirtova, în vârstă de 17 ani, o va înfrunta în runda inaugurală a US Open pe americanca Varvara Lepchenkova, cu 21 de ani mai în vârstă, a cărei carieră se apropie încet de sfârșit, în timp ce cariera tinerei jucătoare de tenis cehe este practic la început.

Lepchenkova, care a ajuns până pe locul 19 în lume în carieră, în ciuda faptului că nu a câștigat niciodată un turneu în circuitul WTA, este în prezent clasată în coada celei de-a doua 100 de jucătoare din lume și a trebuit să treacă printr-un turneu de calificare de trei runde la New York. A reușit să se califice, pierzând un singur set, dar nu este de așteptat să aibă un succes major în evenimentul principal.

Brenda Fruhvirt, care s-a calificat deja în proba principală, ar trebui să fie opritoarea. La fel i s-a întâmplat și la Wimbledon, în iulie, unde a șocat în runda inaugurală cu o victorie în fața superfavoritei Mirra Andreeva. Fruhvirt, care este una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis sub 18 ani, este favorită pentru meciul din primul tur.

Pe ce să pariezi:

Varvara Lepchenkova nu este jucătoarea care să o surprindă pe Fruhvirt și să o elimine de la US Open. Deși are o experiență incontestabilă, Fruhvirtova are un stil de joc foarte eficient la vârsta ei, motiv pentru care a câștigat deja 15 titluri ITF. Ea o va învinge pe Lepchenko.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker