Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 pietre prețioase

RObookmaker
iunie 21, 2024
14 Vizualizări

Alegerea noastră: Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 jocuri

21.06.2024 13:20

Alexander Zverev se impune încet, dar sigur, pe iarbă, după ce a ajuns în finala de la Roland Garros. La turneul de acasă de la Halle, el l-a învins mai întâi pe compatriotul său Oscar Otte în trei seturi, iar apoi l-a învins pe italianul Lorenzo Sonega în două seturi în optimi. Acesta ar fi trebuit să fie un adversar care l-ar fi putut pune în dificultate pe Zverev, dar nu s-a întâmplat așa. Serviciul tenismenului german a fost deosebit de eficient.

În sferturile de finală, numărul patru mondial va juca cu francezul Arthur Fils, care are doar 20 de ani și se află pe locul 37 în lume. Fils a reușit să îi învingă la Halle pe Tomas Machac și pe jucătorul local Dominik Koepfer fără să piardă vreun set. Performanțele sale pe iarbă au fost o surpriză plăcută până acum, dar o confruntare cu unul dintre cei mai buni jucători din lume îi va testa cu adevărat adevăratele calități.

Pe ce să pariezi:

Zverev va intra în meci ca favorit. El a reușit să îl învingă pe Fils cu 6:2, 6:4 pe zgură la Hamburg anul trecut și, deși meciul de la Halle va fi puțin diferit de cel de pe zgură, un eșec al lui Zverev ar fi o mare surpriză. Victoria germanului poate fi combinată cu numărul de meciuri jucate.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker