Fenerbahce – Lille: mai mult de 2.5 goluri în meci

RObookmaker
august 13, 2024
9 Vizualizări

Sfatul nostru: Fenerbahce – Lille: mai mult de 2.5 goluri în meci

13.08.2024 19:00

Dacă Slavie ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor, va înfrunta învingătoarea dublei Fenerbahce – Lille. Echipa franceză este cea mai aproape de calificare la jumătatea etapei, conducând cu 2-1 datorită unui gol marcat de atacantul kosovar Zhegrov în prelungiri.

Antrenorul portughez Jose Mourinho trebuie astfel să abordeze imediat problema în noul său post, pe care abandonul în al treilea tur preliminar ar fi fără îndoială. Deja în cel precedent împotriva elvețienilor Lugano, Fenerbahce a avut în mod neașteptat o mulțime de probleme în special în zona defensivă, care este de altfel un punct forte al echipelor sale. Cu toate acestea, în Turcia, The Special One se confruntă cu o cultură fotbalistică complet diferită de cea cu care a fost obișnuit în Europa de Vest.

Oricum, echipa este peste standardele turcești, puterea de atac este mare și astfel Lugano i-a depășit cu 6-4, iar Edin Džeko a înscris patru goluri în total. Fenerbahce a început campionatul turc cu o victorie acasă cu Demirspor, scor 1-0, iar Mourinho a trebuit să fie mulțumit de apărare. Cu toate acestea, Lille este o echipă de alt calibru decât cea de-a 12-a echipă din campionatul turc.

În sezonul precedent, ei au arătat prin atingerea sferturilor de finală ale Ligii Conferinței, iar cu doi ani înainte au ajuns în optimi de finală ale Ligii Campionilor. Meciul cu Fenerbahce a fost primul test ascuțit al noului sezon pentru club și au fost nevoiți să se impună în final cu 2-1. Tocmai când Fernerbahce se obișnuiește cu un nou antrenor, Paulo Fonseca a plecat la AC Milan, postul fiind preluat de Bruno Genesio, fostul tehnician al lui Lyon. A plecat și stoperul Yoro (Manchester United).

Pe ce să pariezi:

Fenerbahce trebuie să câștige, dar trebuie, de asemenea, să se ferească de o poartă din spate care nu este solidă. Având în vedere calitatea ofensivă a celor două echipe, acestea ar trebui să înscrie și mai mult de două goluri în revanșă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker