FC Sevilla – Real Sociedad: Rezultat meci – pont dublu: Sevilla a pierdut

RObookmaker
martie 2, 2024
20 Vizualizări

Pronosticul nostru: FC Sevilla – Real Sociedad: Rezultatul meciului – pont dublu.

02.03.2024 14:00

Sevilla va încerca sâmbătă să profite de faptul că Real Sociedad trece prin cea mai slabă perioadă a sezonului de până acum. Bascii au cedat surprinzător în semifinalele Copa del Rey cu Mallorca (0-0 în deplasare, 1-2 după prelungiri în revanșa de pe teren propriu), au jucat slab și în semifinalele Ligii Campionilor (0-2 la Paris) și au obținut doar o victorie în ultimele cinci meciuri din La Liga (1-2-2). În urmă cu o săptămână, a pierdut cu 1-3 acasă cu Villarreal, iar marți cu Mallorca, în returul semifinalei de Cupa Națională menționată mai sus.

Sevilla, pe de altă parte, are parte de o trecere a anului ceva mai reușită în contextul rezultatelor de până acum. În ultima rundă, a pierdut în fața liderului Real Madrid, dar a cedat pe Santiago Bernabéu la un singur gol (0:1). Formația andaluză a obținut opt puncte (2-2-0) din ultimele patru meciuri de campionat.

Pe ce să pariezi:

Forma actuală a celor două echipe egalează cotele și chiar face ca echipa gazdă să fie ușor favorită la acest meci, deși Sevilla este doar pe locul 15, în timp ce oaspeții sunt pe 7. Erreale, însă, se chinuie cu adevărat în ultima vreme, plus că își împrăștie forțele în trei competiții, iar acest lucru pare să își pună amprenta în ultimele etape ale sezonului. Pierderea Sevillei.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker