Errani S. – Wang Yaf.: 2

RObookmaker
martie 13, 2024
17 Vizualizări

Sfatul nostru: Errani S. – Wang Yaf.: 2

13.03.2024 16:15

Turneul WTA 125, echivalentul turneului masculin Challengers, de la Charleston (SUA), va avea în semifinale un meci între italianca Sara Errani, în vârstă de 36 de ani, și chinezoaica Ya-fan Wang, cu șapte ani mai tânără decât ea, Ya-fan Wang, în semifinale. Aceasta din urmă este favorită.

Errani încearcă în continuare să lupte cu ravagiile timpului și, cu mai mult sau mai puțin succes, se menține în continuare în jurul poziției 100 în clasamentul mondial. Deși a avut parte de câteva ghinioane. În acest sezon, însă, ea nu se descurcă prea bine. A terminat deja în calificări la majoritatea turneelor și doar la Cluj a reușit să câștige un meci în cel mai înalt circuit, în proba principală. În cele din urmă au fost două și a ajuns până în sferturi, unde a primit o bătaie de joc de la Karolina Pliskova.

În schimb, Ja-fan Wang a ajuns până în turul al treilea la Australian Open, ceea ce a fost o mare surpriză, la fel cum era departe de a se aștepta ca ea să ajungă în semifinale la turneul WTA de la Hua Hin. Ea a ajuns apoi până în sferturile de finală la un alt turneu WTA de la Austin, la începutul lunii martie.

Pe ce să pariezi:

Dacă ne luăm doar după statistici, atunci chinezoaica Wang este favorită clară. Ea a reușit să culeagă mai multe victorii în circuitul de top, în timp ce Errani a terminat în marea majoritate a timpului în calificări sau în primul tur. Pe măsură ce îmbătrânește, o parte din calitatea ei părăsește jocul, ceea ce va fi evident în confruntarea cu Wang.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker