Ceske Budejovice – Trinec: învingător la decizie – Trinec

RObookmaker
martie 26, 2024
20 Vizualizări

Alegerea noastră: Ceske Budejovice – Trinec.

26.03.2024 17:30

Meciul de baraj din sferturi dintre Trinec și České Budějovice părea practic decis la 3:0. La urma urmei, Motorul a marcat primul gol în serie după 129 de minute. Cu toate acestea, echipa a reușit să câștige meciurile patru și cinci, readucând confruntarea cu câștigătoarea ultimelor patru sezoane de prelungiri pe teren propriu.

Trinec caută să câștige al cincilea titlu consecutiv. Anul trecut a fost prima echipă care l-a câștigat în turul preliminar. Însă, după înfrângerea de duminică de pe teren propriu, trebuie să continue să lupte din greu pentru a ajunge în semifinale. Trebuie spus că Trinec a fost echipa mai bună în cel de-al cincilea meci. În repriza a treia, au reușit să șteargă un deficit de două goluri și au fost gata de o răsturnare de situație. Însă golul victoriei a fost marcat de Gulaș cu patru minute înainte de final. A fost unul dintre cele doar două aruncări de la České Budějovice care au ajuns la poarta lui Trinec în ultima perioadă. Jucătorii de la Ocelar au avut paisprezece șuturi, dar au căzut fără noroc.

Pe ce să pariezi:

Silezienii sunt încă mari favoriți în această serie după două înfrângeri. Boemii din sud, care au fost nevoiți să se lupte într-un tur preliminar complicat pentru a ajunge în sferturi, au meritul de a nu renunța la 0:3. Dar ar fi trebuit să învingă a treia echipă după sezonul regulat pentru a treia oară la rând? Ei nu vor mai avea același noroc pe care l-au avut în acest weekend. La finalul serii de marți seară, vor fi sărbători pentru campionii în exercițiu.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

BETWINNERPariază pe Betwinner cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker