České Budějovice – Tabor: Budějovice -1.5 goluri

RObookmaker
mai 30, 2024
24 Vizualizări

Pontul nostru: Budweis – Tabor: Budweis -1.5 goluri

30.05.2024 18:00

Cea mai înaltă competiție fotbalistică va rămâne în Boemia de Sud și în sezonul următor. Întrebarea este dacă la České Budějovice sau la Tábor, care a câștigat dreptul de a participa la baraj. Tábor a vrut să evite derby-ul din Boemia de Sud, ei și-au dorit în secret un duel cu Zlín, în care vedeau o șansă mai mare de succes. În orice caz, Táborsko este un outsider în meciul dublu cu Dinamo, niciodată în scurta istorie a barajului nu s-a întâmplat ca un adversar din liga a doua în competiția interligă să reușească.

Tábor a terminat pe locul al treilea, în spatele echipei B Sigma Olomouc, cu o medie de 13-10-7, ceea ce indică mai degrabă caracterul echilibrat al competiției decât calitatea acesteia. Clubul nu este pregătit pentru promovare din punct de vedere sportiv și al facilităților, stadionul nu are iluminat artificial și gazon încălzit. Dacă clubul ar câștiga barajul, ar trebui să joace o parte semnificativă a sezonului în České Budějovice.

După toamnă, ultimul Dinamo a supraviețuit morții lor clinice și trebuie să mulțumească pentru baraj lui Jablonec, care nu a ratat ultima rundă de prelungiri și a învins Zlín acasă. În caz contrar, Budějovice ar fi retrogradat direct, deoarece a eșuat în ultima rundă la Karviná și a pierdut 0:1. Dinamo a fost nefericită în deplasare pe tot parcursul sezonului, adunând 83% din puncte acasă, unde a marcat întotdeauna cel puțin două goluri în primăvară, cu excepția meciului cu Sparta. Budějovice va dori să câștige meciul de deschidere cu cel puțin două goluri, nu se poate baza pe o revanșă în deplasare.

Pe ce să pariezi:

Foarfeca performanțelor între prima și a doua ligă se lărgește de la an la an, Budějovice, spre deosebire de Tábor, are experiență în meciuri grele și jucători de diferență (Suchan, Hellebrand, Čermák, Alli), ceea ce se va reflecta în rezultat – echipa gazdă va câștiga la cel puțin două goluri.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker