Cel mai bun marcator al Campionatului European: câștigătorul K. Mbappé

RObookmaker
iunie 11, 2024
25 Vizualizări

Sfatul nostru: Cel mai bun marcator al Campionatului European: câștigătorul K. Mbappé

17.06.2024 21:00

În urmă cu trei ani, Patrik Schick și legendarul CR 7 au fost cel mai bun tandem de marcatori la Euro 2021, cu cinci goluri fiecare.

Și în acest an, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari pretendenți la titlul de rege al marcatorilor, sezonul din Arabia Saudită a fost excelent din punct de vedere al statisticilor personale. În plus, Portugalia are o grupă slabă pe hârtie (Cehia, Turcia, Georgia), în care se poate pune o bază decentă pentru campionatul general. În calificări, echipa iberică a fost extrem de reușită atât în ceea ce privește rezultatele, cât și golurile. Pe de altă parte, Ronaldo nu mai este la fel de dinamic ca în trecut și există voci care spun că, cu el în componență, jocul portughezilor are de suferit. Conform cotelor, CR7 este atunci al treilea în ierarhie.

Romelu Lukaku, care prosperă în naționala Belgiei, ar putea de asemenea să intre în rolul de rege al marcatorilor, mai ales când se poate folosi de serviciile lui Kevin De Bruyne, fără îndoială cel mai bun pasator din lume. De asemenea, Belgia ar putea înscrie multe goluri în faza grupelor, având ca adversari Slovacia, Ucraina și România, iar parametrii de forță ai atacantului de la AS Roma sunt greu de apărat.

De asemenea, trebuie să se țină cont de Harry Kane, simbolul din Albion trage de mulți ani pentru naționala Angliei, dar anul acesta, în mod ironic, va trebui să împartă golurile cu noua generație de jucători. Palmer, Bellingham și Foden s-au menținut constant ca marcatori de-a lungul sezonului, iar Saku poate fi adăugat la listă. Astfel, jocul unității insulare va fi mult mai variabil decât în trecut, ceea ce se va reflecta în cifrele lui Kane.

Cel mai mare favorit rămâne atunci Kylian Mbappé. Franța, alături de Anglia, se numără printre cei mai mari favoriți la titlul general, ceea ce este legat și de numărul de meciuri pe care le va juca în turneu. Atacantul de la PSG, care va merge la Real Madrid, posedă în continuare o viteză incredibilă, imposibil de apărat. La aceasta se adaugă faptul că are deja o experiență bogată și o execuție de calitate în ultima treime. Mbappé este capabil să marcheze atât după o combinație, cât și datorită calității individuale sau a acțiunilor independente.

Pe ce să pariezi:

Franța va ajunge departe în turneu, Kylian Mbappé este unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului. Atacantul francez a fost regele marcatorilor la Cupa Mondială din 2022 (8 goluri), iar la Euro se va lupta și pentru primul loc.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker