Cehia – Malta: Cehia câștigă ambele reprize – DA

RObookmaker
iunie 4, 2024
22 Vizualizări

Pronosticul nostru: Cehia – Malta: Cehia va câștiga ambele reprize – DA

07.06.2024 17:30

Echipa Cehiei a plecat într-un cantonament de pregătire în Austria înaintea viitorului Euro și este în sfârșit completă. Antonín Barák, care a jucat finala Conferinței cu Fiorentina și apoi meciul de campionat cu Bergamo, s-a alăturat echipei.

Echipa antrenorului Hašek a ales în mod deliberat adversari mai slabi înainte de Campionatul European, în special Malta ar trebui să fie un adversar care să stimuleze încrederea. Pe teren neutru, ne putem aștepta la multă rotație în echipă, chiar două unsprezece diferite în reprize diferite nu ar fi surprinzător. În orice caz, echipa trebuie să joace, există o serie de jucători mai tineri în nominalizare care nu au jucat atât de mult pentru echipa națională.

Nu există niciun dubiu cu privire la motivația jucătorilor, mulți dintre ei se luptă pentru unsprezecele de start. În orice caz, echipa întinerită ar trebui să se descurce bine în ceea ce privește alergarea și viteza, iar situațiile standard ar trebui să fie, de asemenea, un punct forte al echipei. Echipa are câțiva căpitanii foarte abili și pricepuți (Schick, Barák, Vitík, Chorý, Chytil, Krejčí, Souček). În special tandemul Souček – Krejčí are o sincronizare a mingii și o săritură de clasă mondială, nu este o coincidență faptul că marchează goluri în mod regulat din situații similare, chiar dacă sunt jucători cu orientare defensivă.

Echipa nu ar trebui să aibă probleme în a marca goluri, la urma urmei, majoritatea jucătorilor ofensivi (Šulc, Kuchta, Chytil) au fost în mare formă la sfârșitul competiției. Sub conducerea lui Hašek, cehii au câștigat ambele meciuri cu 2:1, Norvegia și Armenia fiind adversari mai puternici decât Malta.

Malta nu a câștigat nici măcar o dată în ultimele șase meciuri, așa că se poate doar specula cu privire la motivația echipei. Calitatea lotului este pe măsura competițiilor în care joacă naționala malteză, iar echipa are probleme atât în atac, cât și în defensivă. Cu toate acestea, nu va fi complet liberă, echipa în trecut a reușit să învingă Slovenia, o participantă la Campionatul European din acest an, de asemenea, în Anglia, în ciuda înfrângerii cu 0:2, a arătat o performanță feroce și combativă.

Pe ce să pariezi:

Echipa cehă a jucat ultima dată cu Malta în 2017 și a câștigat cu 6:0. De atunci, adversarul echipei cehe s-a ridicat, dar echipa antrenorului Hašek ar trebui să fie mai bună din toate punctele de vedere. În bătălia pentru unsprezecele de start, jucătorii vor juca apoi la potențialul lor maxim, în special în atac. Echipa cehă va câștiga, ar putea chiar să domine ambele reprize.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

BETWINNERPariază pe Betwinner cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker