Canada – Slovacia: goluri în avantaj – mai mult de 1.5

RObookmaker
mai 23, 2024
15 Vizualizări

Pronosticul nostru: Canada – Slovacia: Goluri din jocul de putere – mai mult de 1.5

23.05.2024 16:20

Campionatul Mondial de hochei pe gheață a ajuns în playoff. După o luptă îndelungată în grupele preliminare, joi se va juca programul complet al sferturilor de finală. Canada și Slovacia se vor înfrunta în prima serie de meciuri.

Canadienii sunt neînvinși până acum în turneu, lăsând doar meciurile cu Austria și Cehia să ajungă în prelungiri. Slovacia, în schimb, a pierdut de trei ori și a avansat în optimi de pe locul patru în Grupa B.

Meciul dintre Canada și Slovacia ar putea oferi o serie de situații aprinse. Vor fi confruntări frecvente, ceea ce va oferi numeroase șanse de a marca câteva goluri. Dacă ne uităm strict la statistici, Canada a folosit șase jocuri de putere (este a șasea cea mai productivă echipă la jocul de putere) și a marcat cinci goluri în inferioritate numerică, ceea ce o clasează pe locul zece. Slovacia nu a fost la fel de bună la jocul de putere, dar în cel mai important meci al turneului, tocmai atunci trebuie să lucrezi la jocul de putere. Slovacii au încasat de patru ori din 21 de goluri în inferioritate numerică.

Pe ce să pariezi:

Jocurile de putere vor juca un rol important în meciul Canada-Slovacia. Două goluri din power play sunt foarte probabile, mai ales pentru că Canada este puternică la power play și are o slăbiciune la shorthanded, pe care slovacii trebuie să o exploateze dacă vor să lupte pentru promovare.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker