Cagliari – Verona: 1

RObookmaker
aprilie 1, 2024
18 Vizualizări

Sfatul nostru: Cagliari – Verona: 1

01.04.2024 15:00

Cagliari, care luptă pentru salvare, a pierdut cu 0:1 la Monza înainte de pauza națională, dar a reușit să se mențină la distanță de zona retrogradării grație ezitării altora. Verona are și ea două puncte avans față de zona retrogradării, după ce ultima dată a pierdut cu 1:3 acasă cu AC Milan.

Cagliari se întoarce acasă, unde a învins-o pe Salernitana cu 4-2 în ultima apariție, obținând a cincea victorie din ultimele 10 întâlniri pe teren propriu (5-3-2). Prestația sarzilor acasă, pe insulă, va fi cea care va decide o eventuală salvare, confruntarea cu Verona fiind una dintre cele mai importante. Și Cagliari s-a descurcat foarte bine acasă împotriva celorlalte rivale pentru supraviețuire, învingând Salernitana, Sassuolo și Frosinone și remizând cu Udinese și Empoli.

Verona a ieșit învingătoare la ultima deplasare, învingând-o pe Lecce cu 1-0, dar în rest nu se numără printre „bau-bau” – a obținut doar nouă puncte în deplasare în acest sezon (2-3-10). Înainte de victoria de la Lecce, așadar, oaspeții pierduseră cinci din cele șase meciuri jucate în deplasare (0-1-5) și nu au marcat în trei dintre ele.

Pe ce să pariezi:

Cagliari a cunoscut un reviriment interesant la sfârșitul lunii februarie, când echipa și-a revenit și a început să producă rezultate neașteptat de bune. În plus, pauza de la echipa națională va ajuta cu o echipă foarte încărcată (mai ales cu jucători ofensivi), iar rossoblu își vor confirma specializarea internă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker